reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja lubię wszytsko wyprasowane ale nie lubię prasować :( dla Młodego oczywiscie wszystko wyprasowałam, ale nasze ciuchy to nie wiem. Narazie cały czas wygrywa nieprasowanie :D
To tak jak u mnie :D
Kupiłam koszule na allegro i ma taką długość że ledwo dupę zasłania :/

reklama
a wszystkie rzeczy nowe pierzecie w czy tylko prasujecie zeby odkazić ? :D sorki ze głupie pytania może ale moje pierwsze dziecko i jeszcze sie douczam
trzeba wyprac w proszku lub plynie specjalnym dla niemowlat i zalezy od skory dziecks moim tak piore do roku w specjslnym.a ze nasze dzieci nie maja alergi to potem juz dla wszystkich persil

Mój też się zapowiada mały i drobny, ale nie kupuje nic na 50. Po praniu i suszeniu w suszarce cześć bodziakow wypada jakby mniejsza, więc wpakowałam te mniejsze :) jak z długim rękawkiem to zawiniemy najwyżej. Maluch szybko podrosnie - taka mam wizję ;)
to fakt szybko rosna krotko chodza przy najmniej moje w 56 szybko przechodzilismy na 62 .tak samo nie robcie zapasow pieluchnew born 1 szybko przeskakuje sie na 2 ktore sa i tak 3-6 kg

Ja mam kilka mniejszych ubranek, te dzieci jak się rodzą są tak przykurczone ze siła rzeczy są „mniejsze”. Ja nie lubię z kolei jak rękawki czy nogawki są pozawijane 10 razy. No ale wiadomo ze każda z nas z czymś nie trafi- jedna będzie miała za mało tego, druga tamtego, trzeciej urodzi się kolos itp. :) wszystko się okaże po..! ;)

reklama
trzeba wyprac w proszku lub plynie specjalnym dla niemowlat i zalezy od skory dziecks moim tak piore do roku w specjslnym.a ze nasze dzieci nie maja alergi to potem juz dla wszystkich persil
Ja dla żadnego dziecka nigdy nie prałam w specjalnym dzieciowym proszku. Kupowałam jakiś zwykły tyle że sensitive. Normalne pranie z dodatkowym płukaniem, nic dzieciom nie było.

Do góry