reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja lubię wszytsko wyprasowane ale nie lubię prasować :( dla Młodego oczywiscie wszystko wyprasowałam, ale nasze ciuchy to nie wiem. Narazie cały czas wygrywa nieprasowanie :D
To tak jak u mnie :D
Kupiłam koszule na allegro i ma taką długość że ledwo dupę zasłania :/

reklama
a wszystkie rzeczy nowe pierzecie w czy tylko prasujecie zeby odkazić ? :D sorki ze głupie pytania może ale moje pierwsze dziecko i jeszcze sie douczam
trzeba wyprac w proszku lub plynie specjalnym dla niemowlat i zalezy od skory dziecks moim tak piore do roku w specjslnym.a ze nasze dzieci nie maja alergi to potem juz dla wszystkich persil

Mój też się zapowiada mały i drobny, ale nie kupuje nic na 50. Po praniu i suszeniu w suszarce cześć bodziakow wypada jakby mniejsza, więc wpakowałam te mniejsze :) jak z długim rękawkiem to zawiniemy najwyżej. Maluch szybko podrosnie - taka mam wizję ;)
to fakt szybko rosna krotko chodza przy najmniej moje w 56 szybko przechodzilismy na 62 .tak samo nie robcie zapasow pieluchnew born 1 szybko przeskakuje sie na 2 ktore sa i tak 3-6 kg

Ja mam kilka mniejszych ubranek, te dzieci jak się rodzą są tak przykurczone ze siła rzeczy są „mniejsze”. Ja nie lubię z kolei jak rękawki czy nogawki są pozawijane 10 razy. No ale wiadomo ze każda z nas z czymś nie trafi- jedna będzie miała za mało tego, druga tamtego, trzeciej urodzi się kolos itp. :) wszystko się okaże po..! ;)

reklama
trzeba wyprac w proszku lub plynie specjalnym dla niemowlat i zalezy od skory dziecks moim tak piore do roku w specjslnym.a ze nasze dzieci nie maja alergi to potem juz dla wszystkich persil
Ja dla żadnego dziecka nigdy nie prałam w specjalnym dzieciowym proszku. Kupowałam jakiś zwykły tyle że sensitive. Normalne pranie z dodatkowym płukaniem, nic dzieciom nie było.

Do góry