reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
my jak bedzie taki upal to chyba w samym bodziaku wrocimy przy 3 dziecku czlowiek inaczej podchodzi a wyprasuje chyba tylko po 1 praniu przy pierwszym dziecku szalalam przy drugim odpuszczalam
No ja wlasnie tez mysle nad samym bodziakiem z krotkim. I spiochy spakuje w razie jak by sie pogoda zmienila.

a wszystkie rzeczy nowe pierzecie w czy tylko prasujecie zeby odkazić ? :D sorki ze głupie pytania może ale moje pierwsze dziecko i jeszcze sie douczam
Nowe rzeczy to zawsze piore nawet dla corki 7-letniej. Barwniki moga podtazniac skore. A poza tym jak ciuchy leza tak luzno w sklepie, bez opakowania to wiadomo, ze ludzie kaszla, smarkaja, macaja.

jakie ubranka kupujecie na wyjscie z szpitala 56cm
Ja najmniejsze kupowałam 56 jedynie z Lidla 50/56 ale od nich 56 wypada jak 62. Do torby spakowałam tylko body z krótkim rękawem 56 i 62 i spajacyka z długim taki między 56 a 62, cieniutką czapkę i tyle. Myślicie że jak będzie ciepło tak że będzie można wyjść tylko w body z krótkim rękawem to czapkę trzeba założyć i skarpetki?

Ja najmniejsze kupowałam 56 jedynie z Lidla 50/56 ale od nich 56 wypada jak 62. Do torby spakowałam tylko body z krótkim rękawem 56 i 62 i spajacyka z długim taki między 56 a 62, cieniutką czapkę i tyle. Myślicie że jak będzie ciepło tak że będzie można wyjść tylko w body z krótkim rękawem to czapkę trzeba założyć i skarpetki?
Ja nie mam zamiaru zakladac czapki. Skarpet chyba tez nie, zobacze. Najwyzej przykryje pieluszka flanelowa.

reklama
Do góry