reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Najbardziej martwi mnie to że Maksiu jest taki malusi... :( chce jeszcze przeciągnąć chociaż z dwa tyg jak da radę :( tak się o niego martwię :(

Marika wiem ze mega się martwisz patrz ja mam niby wszystko w normie łożysko, przepływy wymiary a mały ma 2185g to ja tez musiałabym się martwic bo u każdej dziecko jest większe a moje jest najmniejsze
Wiem ze może cię to nie pocieszy ale martwienia się na zapas nie pomoże ani tobie ani małemu

Zastanawiam się nad przeniesieniem łóżeczka z naszej sypialni do pokoju małego a do sypialni żeby kupić jakiś kosz czy kołyskę tylko nie wiem czy jest sens. Ile miesięcy w koszu dziecko może spać? Nie chciałabym żeby łóżeczko stało przez ten czas nieużywane. Większość czasu mały i tak będzie spędzał na dworze na tarasie albo w końcu albo wózku.

Zastanawiam się nad przeniesieniem łóżeczka z naszej sypialni do pokoju małego a do sypialni żeby kupić jakiś kosz czy kołyskę tylko nie wiem czy jest sens. Ile miesięcy w koszu dziecko może spać? Nie chciałabym żeby łóżeczko stało przez ten czas nieużywane. Większość czasu mały i tak będzie spędzał na dworze na tarasie albo w końcu albo wózku.

Ja nie mam łóżeczka w sypialni bo się mie zmieściło wiec jest od razu w jego pokoju

Do sypialni kupiłam kosz Mojżesza z stelażem 3 miesiące napewno pospi w nim a potem przeprowadzka do pokoiku do swojego łóżeczka
Musiałam to jakoś zorganizować bo inaczej się u nas nie da ...

reklama
Ja nie mam łóżeczka w sypialni bo się mie zmieściło wiec jest od razu w jego pokoju

Do sypialni kupiłam kosz Mojżesza z stelażem 3 miesiące napewno pospi w nim a potem przeprowadzka do pokoiku do swojego łóżeczka
Musiałam to jakoś zorganizować bo inaczej się u nas nie da ...
Właśnie wiem że wspominałaś że wam się nie zmieści do sypialni. Czyli po 3 miesiąca można spokojnie dziecko przenieść do jego pokoju?

Witajcie w 36tc, 9 miesiacu[emoji3]

Zycze milego dnia i powodzenia na wizytach!
Witamy :D
Wizytę mam o 16. Aż jestem ciekawa co z moją szyjką.

Macie też tak że rano po wstaniu z łóżka nie ledwo chodzicie? Mnie bolą stopy jakbym miał je całe sztywne. Przechodzi po chwili dopiero.

Do góry