Ciśnienie mi już nie skacze... Jestem w miarę spokojna ale wiem że nie jest tak dobrze jakby mogło być..no wlasnie... ty sie martwisz ,cisnienie rosnie i jego blokuje ... musisz ufac! myslec pozytywnie ! dla dobra maluszka ...
reklama
Karla88
Fanka BB :)
Najbardziej martwi mnie to że Maksiu jest taki malusi... chce jeszcze przeciągnąć chociaż z dwa tyg jak da radę tak się o niego martwię
Marika wiem ze mega się martwisz patrz ja mam niby wszystko w normie łożysko, przepływy wymiary a mały ma 2185g to ja tez musiałabym się martwic bo u każdej dziecko jest większe a moje jest najmniejsze
Wiem ze może cię to nie pocieszy ale martwienia się na zapas nie pomoże ani tobie ani małemu
arona
wiadomo, ze mogloby byc lepiej ale i gorzej !Ciśnienie mi już nie skacze... Jestem w miarę spokojna ale wiem że nie jest tak dobrze jakby mogło być..
zobaczysz, juz niedlugo wezmiesz w ramiona swojego zdrowego i slicznego maluszka!
olaaa7
Zastanawiam się nad przeniesieniem łóżeczka z naszej sypialni do pokoju małego a do sypialni żeby kupić jakiś kosz czy kołyskę tylko nie wiem czy jest sens. Ile miesięcy w koszu dziecko może spać? Nie chciałabym żeby łóżeczko stało przez ten czas nieużywane. Większość czasu mały i tak będzie spędzał na dworze na tarasie albo w końcu albo wózku.
Karla88
Zastanawiam się nad przeniesieniem łóżeczka z naszej sypialni do pokoju małego a do sypialni żeby kupić jakiś kosz czy kołyskę tylko nie wiem czy jest sens. Ile miesięcy w koszu dziecko może spać? Nie chciałabym żeby łóżeczko stało przez ten czas nieużywane. Większość czasu mały i tak będzie spędzał na dworze na tarasie albo w końcu albo wózku.
Ja nie mam łóżeczka w sypialni bo się mie zmieściło wiec jest od razu w jego pokoju
Do sypialni kupiłam kosz Mojżesza z stelażem 3 miesiące napewno pospi w nim a potem przeprowadzka do pokoiku do swojego łóżeczka
Musiałam to jakoś zorganizować bo inaczej się u nas nie da ...
reklama
olaaa7
Właśnie wiem że wspominałaś że wam się nie zmieści do sypialni. Czyli po 3 miesiąca można spokojnie dziecko przenieść do jego pokoju?Ja nie mam łóżeczka w sypialni bo się mie zmieściło wiec jest od razu w jego pokoju
Do sypialni kupiłam kosz Mojżesza z stelażem 3 miesiące napewno pospi w nim a potem przeprowadzka do pokoiku do swojego łóżeczka
Musiałam to jakoś zorganizować bo inaczej się u nas nie da ...
WitamyWitajcie w 36tc, 9 miesiacu[emoji3]
Zycze milego dnia i powodzenia na wizytach!
Wizytę mam o 16. Aż jestem ciekawa co z moją szyjką.
Macie też tak że rano po wstaniu z łóżka nie ledwo chodzicie? Mnie bolą stopy jakbym miał je całe sztywne. Przechodzi po chwili dopiero.
Podziel się: