reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@marika, nawet nie myśl że w jakiś sposób coś jest Twoją winą! Ty jesteś super dzielną kobietą- przede wszystkim!!! A tak jak dziewczyny piszą- Maks może być drobny po Tobie kub pomiary mogą też się mylić... są różne opcje!!

@Galadriela Tobie też życzę siły!

Mega bzdura... ale kiedyś też kupowałam ubrania Frankowi online, zamówiłam z odbiorem w sklepie i potem jeszcze 2 bluzki wymieniłam już w sklepie na inne- patrzę, cena też inna. Koleś do mnie na luzie, ze na stronie ma niższe ceny bo w sklepie kosztuje go czynsz itp... Jak dla mnie słaby argument, powinien sobie moim zdaniem skalkulować tak, żeby nikt nie czuł się oszukany...

@Karoolka, wow! Jaka waga :)

Młody oczywiście w ciągu dnia już czuje się normalnie, tyle że ma średni apetyt, za to ja mam jakieś jazdy w brzuchu.. cholera wie co, czy mdłości czy bardziej akcja kibelek.. Eh. Częściej miewam takie atrakcje teraz niż na początku...

Wiem coś o tym. Ja po ślubie pewnie będę w szoku że nie mam nic do roboty ;)

Byłam dzisiaj podpisać umowę ze szpitalem, po 33 tc już bezpiecznie przyjmują. Od 36 tc robią regularnie KTG, czeka mnie jeszcze konsultacja z anestezjologiem, neonatologiem i położną.

A pytałaś o ten koktajl??

reklama
no my mieszkamy na grabiszynku a tesciowie na praczach wiec nijak po drodze blisko nas babcia meza , niby nie raz proponowala pomoc ale ona wiekowa schorowana i prawie nid widzi wiec raczej nie chce jej obciazac moja dwojka
No to faktycznie kiepsko. A rodzice w razie co nie mogliby podjechac?
Ja mieszkam kolo Twoich rodzicow[emoji3]

@marika, nawet nie myśl że w jakiś sposób coś jest Twoją winą! Ty jesteś super dzielną kobietą- przede wszystkim!!! A tak jak dziewczyny piszą- Maks może być drobny po Tobie kub pomiary mogą też się mylić... są różne opcje!!

@Galadriela Tobie też życzę siły!

Mega bzdura... ale kiedyś też kupowałam ubrania Frankowi online, zamówiłam z odbiorem w sklepie i potem jeszcze 2 bluzki wymieniłam już w sklepie na inne- patrzę, cena też inna. Koleś do mnie na luzie, ze na stronie ma niższe ceny bo w sklepie kosztuje go czynsz itp... Jak dla mnie słaby argument, powinien sobie moim zdaniem skalkulować tak, żeby nikt nie czuł się oszukany...

@Karoolka, wow! Jaka waga :)

Młody oczywiście w ciągu dnia już czuje się normalnie, tyle że ma średni apetyt, za to ja mam jakieś jazdy w brzuchu.. cholera wie co, czy mdłości czy bardziej akcja kibelek.. Eh. Częściej miewam takie atrakcje teraz niż na początku...

Wiem coś o tym. Ja po ślubie pewnie będę w szoku że nie mam nic do roboty ;)

Byłam dzisiaj podpisać umowę ze szpitalem, po 33 tc już bezpiecznie przyjmują. Od 36 tc robią regularnie KTG, czeka mnie jeszcze konsultacja z anestezjologiem, neonatologiem i położną.
Fajne takie konsultacje przed[emoji3]
Oby Wam sie nic nie rozwinelo!

reklama
Do góry