reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny możecie polecić jakas sprawdzoną strone z łóżeczkami .. musze zamówić jakies tym razem chciała bym bez niespodzianek
Link do: *BABY-RAJ**ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE 120x60**KOLORY-WZORY
Ja zamawiałam z tej aukcji i jestem zadowolona, są różne wzory i kolory
IMG_20180602_214614.jpg

Załączniki

• IMG_20180602_214614.jpg
    IMG_20180602_214614.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 601
Jeszcze szybko tu napiszę co i jak na wizycie. Młody 2900 także pulpecik. Szyjka od czwartku zjechała z 2cm do 1cm i zrobiła się miękka, łącznie przez 3 tygodnie skróciła się aż o 4 cm. Widac na usg jak mały napiera na kanał także nie dziwne, że się skraca i mięknie. Brzuch mi już wisi nawet gin zwróciła uwagę. Mam wytrzymac jeszcze 1,5 tygodnia potem mogę rodzić :) Także dziewczyny lipcówki nie długa będą się rozpakowywać :)

Dzień dobry :)

Witam się z domowej wanny.. :) eh, gdyby nie to że młody musi czasami chodzić do szkoły, posiedziałabym jeszcze nad jeziorem... ale i tak było fajnie i zawsze trochę relaksu. Chociaż dzisiaj lekki maraton- wyjechaliśmy koło południa, zajechaliśmy do Białegostoku- ja do dentysty na szybko wymienić lekarstwo, potem obiad z moimi rodzicami i dopiero do Wawy...

U mnie pobudka o 6 i już nie usnęłam... O 3 też pobudka bo jedna cukier sprawdza o 12 w nocy odsłuchy tętna i tak w kółko.. Jak tu spać :/ i jestem później cały dzień przyje..na jak kopnięta gęś

Niestety, w szpitalu nie da się wyspać ciągiem, jak w domu.... Biedulko, strasznie mi Was szkoda...

@awkat, mam nadzieję że u Ciebie szybko się wyjaśni....

Ja po wizycie :) Ilość wód ok, szyjka zamknięta od 3 tygodni przybralam kg więc już mam łącznie 10kg na plusie :) Lenka ma 2600 [emoji16] Pobrałam krokomierz i wyszlo, że 5km zrobiłam idąc z domu do laboratorium, ginekologa i netto

Super wiadomości :) Ja też mam krokomierz w tel i też wychodzi na to że robię 3-6 km dziennie, zależy od dnia....

@Jola92, moja mama ma z nimi non stop takie akcje. Ja nie miałam co prawda- bo korzystałam jak dostarczali paczki do firmy i tam im chyba pasowało.... Ogólnie to mega chamstwo.

Dziewczyny a jak gin pobiera próbki na gbs to on je przekazuje do laboratorium czy oddaje mnie i ja zanoszę?

Ja dziś miałam pobierany gbs
U mnie wygląda to tak w na wizycie dostałam karteczkę skierowanko,zgłaszam się na IP
Płacę 30 zł,i czekam 7 dni na wynik

reklama
Dziewczyny a jak gin pobiera próbki na gbs to on je przekazuje do laboratorium czy oddaje mnie i ja zanoszę?
Wydaje mi się, że daje Tobie i sama zanosisz :) gdy miałam iść do szpitala na zabieg i robiłam posiew z pochwy ( czy jakoś tak się to nazywa) to sama nioslam i tam płaciłam :) i to nie do laboratorium tylko przy szpitalu jest oprócz laboratorium takie inne pomieszczenie... Inaczej się nazywa... Może laboratorium mikrobiologiczne o ile nie mylę nazwy :)

Do góry