reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny możecie polecić jakas sprawdzoną strone z łóżeczkami .. musze zamówić jakies tym razem chciała bym bez niespodzianek
Link do: *BABY-RAJ**ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE 120x60**KOLORY-WZORY
Ja zamawiałam z tej aukcji i jestem zadowolona, są różne wzory i kolory
IMG_20180602_214614.jpg

Załączniki

• IMG_20180602_214614.jpg
    IMG_20180602_214614.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 604
Jeszcze szybko tu napiszę co i jak na wizycie. Młody 2900 także pulpecik. Szyjka od czwartku zjechała z 2cm do 1cm i zrobiła się miękka, łącznie przez 3 tygodnie skróciła się aż o 4 cm. Widac na usg jak mały napiera na kanał także nie dziwne, że się skraca i mięknie. Brzuch mi już wisi nawet gin zwróciła uwagę. Mam wytrzymac jeszcze 1,5 tygodnia potem mogę rodzić :) Także dziewczyny lipcówki nie długa będą się rozpakowywać :)

Dzień dobry :)

Witam się z domowej wanny.. :) eh, gdyby nie to że młody musi czasami chodzić do szkoły, posiedziałabym jeszcze nad jeziorem... ale i tak było fajnie i zawsze trochę relaksu. Chociaż dzisiaj lekki maraton- wyjechaliśmy koło południa, zajechaliśmy do Białegostoku- ja do dentysty na szybko wymienić lekarstwo, potem obiad z moimi rodzicami i dopiero do Wawy...

U mnie pobudka o 6 i już nie usnęłam... O 3 też pobudka bo jedna cukier sprawdza o 12 w nocy odsłuchy tętna i tak w kółko.. Jak tu spać :/ i jestem później cały dzień przyje..na jak kopnięta gęś

Niestety, w szpitalu nie da się wyspać ciągiem, jak w domu.... Biedulko, strasznie mi Was szkoda...

@awkat, mam nadzieję że u Ciebie szybko się wyjaśni....

Ja po wizycie :) Ilość wód ok, szyjka zamknięta od 3 tygodni przybralam kg więc już mam łącznie 10kg na plusie :) Lenka ma 2600 [emoji16] Pobrałam krokomierz i wyszlo, że 5km zrobiłam idąc z domu do laboratorium, ginekologa i netto

Super wiadomości :) Ja też mam krokomierz w tel i też wychodzi na to że robię 3-6 km dziennie, zależy od dnia....

@Jola92, moja mama ma z nimi non stop takie akcje. Ja nie miałam co prawda- bo korzystałam jak dostarczali paczki do firmy i tam im chyba pasowało.... Ogólnie to mega chamstwo.

Dziewczyny a jak gin pobiera próbki na gbs to on je przekazuje do laboratorium czy oddaje mnie i ja zanoszę?

Ja dziś miałam pobierany gbs
U mnie wygląda to tak w na wizycie dostałam karteczkę skierowanko,zgłaszam się na IP
Płacę 30 zł,i czekam 7 dni na wynik

reklama
Dziewczyny a jak gin pobiera próbki na gbs to on je przekazuje do laboratorium czy oddaje mnie i ja zanoszę?
Wydaje mi się, że daje Tobie i sama zanosisz :) gdy miałam iść do szpitala na zabieg i robiłam posiew z pochwy ( czy jakoś tak się to nazywa) to sama nioslam i tam płaciłam :) i to nie do laboratorium tylko przy szpitalu jest oprócz laboratorium takie inne pomieszczenie... Inaczej się nazywa... Może laboratorium mikrobiologiczne o ile nie mylę nazwy :)

Do góry