reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Cześć dziewczyny!
Ja dziś mam wizytę na 17, ale nie wiem czy zamiast na nią nie pojadę na szpital...Od 4 rano wymiotuję. Piję hektolitry wody, rumianku, melisy + elektrolity. Jesli do 13 mi nie przejdzie to jadę na ip bo nie chcę, żeby skurcze się pojawily
Kurczę a może po tych wisniach albo czeresniach bo jadlas wieczorem czy to nie Ty pisałaś?

reklama
Cześć dziewczyny!
Ja dziś mam wizytę na 17, ale nie wiem czy zamiast na nią nie pojadę na szpital...Od 4 rano wymiotuję. Piję hektolitry wody, rumianku, melisy + elektrolity. Jesli do 13 mi nie przejdzie to jadę na ip bo nie chcę, żeby skurcze się pojawily
Oj[emoji33]
oby szybko przeszło... [emoji110][emoji110][emoji110]

jestem znowu w szpitalu i to jeszcze na siłę mnie przyjęli.Podjechałam tylko na konsultację ze skierowaniem do poradni ale jakaś niekompetentna lekarka objechała mnie, że olewam, stwierdziła że mam stare łożysko 3 stopnia (mimo że kilka dni wcześniej było niby 1 stopnia) i tak mi ciśnienie podniosła, że nie mogłam się uspokoić. Wysłali mnie prosto na izbę strasząc, że pewnie odklei mi się łożysko z takim ciśnieniem, no i kibluję od wczoraj.
Oczywiście i łożysko i wszystko inne w normie, ciśnienie również wróciło do normy.
O kurcze, wspolczuje. Mam nadzieje, ze ktos kpmpetentny Cie szybko wypisze!

Cześć dziewczyny!
O kurcze, Jola oby przeszlo! Trzymaj sie!

jestem znowu w szpitalu i to jeszcze na siłę mnie przyjęli.Podjechałam tylko na konsultację ze skierowaniem do poradni ale jakaś niekompetentna lekarka objechała mnie, że olewam, stwierdziła że mam stare łożysko 3 stopnia (mimo że kilka dni wcześniej było niby 1 stopnia) i tak mi ciśnienie podniosła, że nie mogłam się uspokoić. Wysłali mnie prosto na izbę strasząc, że pewnie odklei mi się łożysko z takim ciśnieniem, no i kibluję od wczoraj.
Oczywiście i łożysko i wszystko inne w normie, ciśnienie również wróciło do normy.
madakra gdzie tymasz taki niezly szpital z lekarzami

reklama
Do góry