reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Chyba gdyby coś bylo nie tak to by mi na wizycie już powiedziala....
Na pewno i dostałabys leki jakieś, ale wszystko ok więc głowa do góry:*
Elodia
Nawet jesli pod wieczor mi sie ból kumuluje raz z jednej raz z drugiej strony poboli raz mocniej raz slabiej? No w sumie nie plamię nic a nic tak że chyba jest ok.Na pewno i dostałabys leki jakieś, ale wszystko ok więc głowa do góry:*
Onaszczesliwa2018
Dzień dobry dziewczyny [emoji4]
Wczorajszy wieczór dał mi popalić. Brzuch bolał, niedobrze mi było. Nie umiem niestety wymiotować a próbowałam tak mi się odbijało. Popluję trochę śliny i na tym się kończy.
Wczoraj mąż przyniósł mi owoc kaki, który na codzień lubię a wczoraj tak mi śmierdział czosnkiem, że szybciej go odnosił niż przynosił [emoji2]
I zaczynamy kolejny dzień w oczekiwaniu na jutrzejszą wizytę [emoji4]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Oj Ci nasi faceci to są niesamowicie cierpliwi hehehe , po za tym to takie mi dziwne , ze ciąża a tu nawet smaki się zmieniaja w pierwszej ciąży niemialam żadnych jakiś takich rzeczy a teraz non stop co nowego mnie dopada ale to rewolucja dla organizmu
Onaszczesliwa2018
Witam się z rana U mnie śniegu prawie 10 cm, maaasakraa, drogi śliskie, jak zawsze zima zaskoczyła drogowców
Kciuki za dzisiejsze wizyty
Padłam wczoraj jak mucha na siedząco o 18 Położyliśmy się z M, ja oczywiście do niego przytulona z głową na jego ramieniu i tak pospałam 1,5 godziny bo już musiał mnie obudzić bo aż mu ręka zdrętwiała W nocy też jakoś lepiej śpię, chyba faktycznie stres związany z przekazaniem radosnej nowiny odpuścił i w końcu zaczynam się cieszyć
Ale fajnie śnieg tutaj tylko deszcz , deszcz i jeszcze raz deszcz masakra jakaś najprawdopodobniej w tym roku nie pojedziemy na Święta do Polski z powodu mojego kiepskiego samopoczucia no chyba że coś się zmieni to może się skusimy choć jak sobie wyobraże znów te 12 godz trasy to mi słabo więc raczej o białych świętach mogę zapomnieć
Onaszczesliwa2018
Dzień dobry!
Ja za dwie godziny mam w końcu tą swoją pierwszą wizytę!! Jak sie umawialam trzy tygodnie temu to myślałam, że nie dotrwam, a tu tak zlecialp ciekawa jestem bardzo, bo w ciąży sie nie czuje, nawet zmęczenie mi przeszło.
To nic tylko się cieszyć, że tak bezpbjawowo znosisz ta ciążę
olaaa7
Jak dla mnie śnieg mógłby być tylko w okresie od świąt do nowego roku Na szczęście ten co spadł zaczyna się już topićAle fajnie śnieg tutaj tylko deszcz , deszcz i jeszcze raz deszcz masakra jakaś najprawdopodobniej w tym roku nie pojedziemy na Święta do Polski z powodu mojego kiepskiego samopoczucia no chyba że coś się zmieni to może się skusimy choć jak sobie wyobraże znów te 12 godz trasy to mi słabo więc raczej o białych świętach mogę zapomnieć
Załączniki
Onaszczesliwa2018
Nawet jesli pod wieczor mi sie ból kumuluje raz z jednej raz z drugiej strony poboli raz mocniej raz slabiej? No w sumie nie plamię nic a nic tak że chyba jest ok.
Myślę, że to nic groźnego też miewam takie różne bóle klocia itd przecież brzuch musi rosnąć z dwóch stron czyli z dwóch też się rozciagaja te ścięgna macica rosnie itd przynajmniej ja sobie tak to tłumaczę a wiesz kochanie , że zamartwianie się to powinno być moje imię haha
Elodia
O dla mnie tak samo. I jeszcze na ferie zimowe ewentualnie. Ale z tym gorzej bo kazda z nas w innym twrminie ma ferie ja w tym roku szkolnym od 12 lutego dopiero.Jak dla mnie śnieg mógłby być tylko w okresie od świąt do nowego roku
reklama
Onaszczesliwa2018
Jak dla mnie śnieg mógłby być tylko w okresie od świąt do nowego roku
A ja luuuuubie śnieg bardzo choć w przyszłym roku jak już będziemy jeździć wózkami to pewnie zmienię szybko zdanie haha
Podziel się: