reklama
Agatka29
Fanka BB :)
Też nie możesz spać, ja się obudziłam a młody śpi co bym troszkę się jeszcze pospala przy nim to za wcześnie chyba wczoraj usunęła, pewnie popołudniu mnie zmorzy sen a wtedy na ę będę miała możliwość na drzemkiDzień dobry dziewczyny [emoji4]
Wczorajszy wieczór dał mi popalić. Brzuch bolał, niedobrze mi było. Nie umiem niestety wymiotować a próbowałam tak mi się odbijało. Popluję trochę śliny i na tym się kończy.
Wczoraj mąż przyniósł mi owoc kaki, który na codzień lubię a wczoraj tak mi śmierdział czosnkiem, że szybciej go odnosił niż przynosił [emoji2]
I zaczynamy kolejny dzień w oczekiwaniu na jutrzejszą wizytę [emoji4]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
redavecad
Dzień dobry!
Ja za dwie godziny mam w końcu tą swoją pierwszą wizytę!! Jak sie umawialam trzy tygodnie temu to myślałam, że nie dotrwam, a tu tak zlecialp ciekawa jestem bardzo, bo w ciąży sie nie czuje, nawet zmęczenie mi przeszło.
Ja za dwie godziny mam w końcu tą swoją pierwszą wizytę!! Jak sie umawialam trzy tygodnie temu to myślałam, że nie dotrwam, a tu tak zlecialp ciekawa jestem bardzo, bo w ciąży sie nie czuje, nawet zmęczenie mi przeszło.
Agatka29
To czekamy na wiadomość ja też teraz następna wizytę nam za 3 tyg i nie wiem jak ja to wytrzymam a już tydzień zleciał od ostatniejDzień dobry!
Elodia
Tez nastepna wizyte mam w sumie za 3 tygodnie w piątek przed samymi świętami. Nie wiem czy dotrwam psychicznie bo strasznie mi sie dłużyTo czekamy na wiadomość ja też teraz następna wizytę nam za 3 tyg i nie wiem jak ja to wytrzymam a już tydzień zleciał od ostatniej
olaaa7
Witam się z rana U mnie śniegu prawie 10 cm, maaasakraa, drogi śliskie, jak zawsze zima zaskoczyła drogowców
Kciuki za dzisiejsze wizyty
Padłam wczoraj jak mucha na siedząco o 18 Położyliśmy się z M, ja oczywiście do niego przytulona z głową na jego ramieniu i tak pospałam 1,5 godziny bo już musiał mnie obudzić bo aż mu ręka zdrętwiała W nocy też jakoś lepiej śpię, chyba faktycznie stres związany z przekazaniem radosnej nowiny odpuścił i w końcu zaczynam się cieszyć
Kciuki za dzisiejsze wizyty
Padłam wczoraj jak mucha na siedząco o 18 Położyliśmy się z M, ja oczywiście do niego przytulona z głową na jego ramieniu i tak pospałam 1,5 godziny bo już musiał mnie obudzić bo aż mu ręka zdrętwiała W nocy też jakoś lepiej śpię, chyba faktycznie stres związany z przekazaniem radosnej nowiny odpuścił i w końcu zaczynam się cieszyć
Agatka29
Ja nie wiem jak to wytrzymamTez nastepna wizyte mam w sumie za 3 tygodnie w piątek przed samymi świętami. Nie wiem czy dotrwam psychicznie bo strasznie mi sie dłuży
reklama
Elodia
Ale popayrz juz minal kolejny tydzien. Za tydzien otwj porze beda dwa tygodnie do wizyty. Ja sie tylko martwię jednym. Czy bole podbrzusza takie raz z jednej raz z drugiej strony przez powiedzmy kilka czy kilkanascie minut to normalne? Mnie z reguly nic w ciagu dnia nie boli, dopiero wieczorem sie chyba bol z calego dnia kumuluje :-/Ja nie wiem jak to wytrzymam
Podziel się: