reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dzień dobry dziewczyny [emoji4]
Wczorajszy wieczór dał mi popalić. Brzuch bolał, niedobrze mi było. Nie umiem niestety wymiotować a próbowałam tak mi się odbijało. Popluję trochę śliny i na tym się kończy.
Wczoraj mąż przyniósł mi owoc kaki, który na codzień lubię a wczoraj tak mi śmierdział czosnkiem, że szybciej go odnosił niż przynosił [emoji2]
I zaczynamy kolejny dzień w oczekiwaniu na jutrzejszą wizytę [emoji4]

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Też nie możesz spać, ja się obudziłam a młody śpi co bym troszkę się jeszcze pospala przy nim to za wcześnie chyba wczoraj usunęła, pewnie popołudniu mnie zmorzy sen a wtedy na ę będę miała możliwość na drzemki :)

Dzień dobry!
Ja za dwie godziny mam w końcu tą swoją pierwszą wizytę!! Jak sie umawialam trzy tygodnie temu to myślałam, że nie dotrwam, a tu tak zlecialp ;) ciekawa jestem bardzo, bo w ciąży sie nie czuje, nawet zmęczenie mi przeszło.

Dzień dobry!
Ja za dwie godziny mam w końcu tą swoją pierwszą wizytę!! Jak sie umawialam trzy tygodnie temu to myślałam, że nie dotrwam, a tu tak zlecialp ;) ciekawa jestem bardzo, bo w ciąży sie nie czuje, nawet zmęczenie mi przeszło.
To czekamy na wiadomość :) ja też teraz następna wizytę nam za 3 tyg i nie wiem jak ja to wytrzymam :) a już tydzień zleciał od ostatniej

Wiyam z rana. W nocy kiepsko spalam. Co dzwile cos pobolewalo przez jakies pol godziny. Raz z kednej raz z drugiej. Zaś mnie coś w krzyżu bolalo bo za dlugo lezalam na plasko :-/ u mnie zostaje tak wiec tylko spanie na bokach.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

To czekamy na wiadomość :) ja też teraz następna wizytę nam za 3 tyg i nie wiem jak ja to wytrzymam :) a już tydzień zleciał od ostatniej
Tez nastepna wizyte mam w sumie za 3 tygodnie w piątek przed samymi świętami. Nie wiem czy dotrwam psychicznie bo strasznie mi sie dłuży :p

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Witam się z rana :) U mnie śniegu prawie 10 cm, maaasakraa, drogi śliskie, jak zawsze zima zaskoczyła drogowców o_O
Kciuki za dzisiejsze wizyty :)
Padłam wczoraj jak mucha na siedząco o 18 :szok: Położyliśmy się z M, ja oczywiście do niego przytulona z głową na jego ramieniu i tak pospałam 1,5 godziny bo już musiał mnie obudzić bo aż mu ręka zdrętwiała :p W nocy też jakoś lepiej śpię, chyba faktycznie stres związany z przekazaniem radosnej nowiny odpuścił i w końcu zaczynam się cieszyć :happy:

reklama
Ja nie wiem jak to wytrzymam :)
Ale popayrz juz minal kolejny tydzien. Za tydzien otwj porze beda dwa tygodnie do wizyty. Ja sie tylko martwię jednym. Czy bole podbrzusza takie raz z jednej raz z drugiej strony przez powiedzmy kilka czy kilkanascie minut to normalne? Mnie z reguly nic w ciagu dnia nie boli, dopiero wieczorem sie chyba bol z calego dnia kumuluje :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Do góry