reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
ale super :) mam nadzieje, że w piątek też bede mogła się pochwalić takim zdjęciem
Ja to mam nadzieję że 22.12 będę się mogła fasolką już wyraźniejszą pochwalić. Bo znowu zacxynają dziwne obawy mnie łapać. Że jednak cos pojdzie nie tak.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Dzień dobry dziewczyny [emoji4]
Wczorajszy wieczór dał mi popalić. Brzuch bolał, niedobrze mi było. Nie umiem niestety wymiotować a próbowałam tak mi się odbijało. Popluję trochę śliny i na tym się kończy.
Wczoraj mąż przyniósł mi owoc kaki, który na codzień lubię a wczoraj tak mi śmierdział czosnkiem, że szybciej go odnosił niż przynosił [emoji2]
I zaczynamy kolejny dzień w oczekiwaniu na jutrzejszą wizytę [emoji4]

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Hej dziewczyny, wczoraj padam jak Mucha przed 21, mały jeszcze raz zwymiotowal tak gdzieś przed 12 a później był już spokój, tylko na kisiel i paru biszkoptach.,zupki nie chciał dzwoniłam do naszej lekarki i kazała zrobić mu właśnie taką głodówke jak nie chce to żeby nic na siłę, najważniejsze żeby pił, a z tego co wiem to u nas teraz panuje jakąś jelitowka, mam nadzieję że dziś już będzie dobrze,

Do góry