Ja też nie mamJa też nie mam
reklama
Hej mamusie, od momentu gdy jestem na zwolnieniu w ciąży to ZUS płacił mi po około 6 tygodniach od dnia wystawienia zwolnienia , a teraz w poniedziałek mija 8 tygodni a pieniążków nie mam , i teraz nie wiem czy ZUS ma jeszcze czas czy już mam się martwić ?
mi jeszcze wogle zus nic nie wypłacili tylko przysyłają pisma zeby udowodnić ze pracowałam podpisy pracowników moje e-maila wysłąne do klientów bhp czy mam zrobione idzie dostać kur.... z nimi a kasa by sie bardzo przydała czekam do 8 czerwca ma przyjsc kolejne pismoMasz rację, jeśli w poniedziałek nie będzie kasy to do nich zadzwonię , bo też mnie to wkurza , że termin z USG mam już na 24 czerwca , jeszcze parę rzeczy dla malucha muszę kupić a tu 8 tygodni muszę żyć bez żadnej kasy ..
Śliczne :*moje czeka w kartonie na odesłanieBardzo ładne
Nie mogłabyś nam potowarzyszyć w narzekaniu ??? [emoji23] wrzucasz tu jakieś zajebiste zdj odpoczywasz i masz energię
No wezzzzz
Hahahahaha przepraszam ! [emoji8]
Jest kkkkkk tak gorąco ze aż muszę się chłodzić w jeziorze, beznadzieja...!
...może być? [emoji14][emoji8]
Jak pięknie! Gdzie to?
Koło Augustowa. Jezioro Rajgrodzkie. Wszystko super i jest tu cudownie tyle ze z wawy jedziesz ponad 3h wiec nie wyskoczysz tylko na weekend... ale na dłużej super. Mogłabym tu siedziec gdyby było tez ciut bliżej do szpitala ewentualnie
Margana
Fanka BB :)
Wspolczuje, pewnie strasznie brudna woda[emoji23]Hahahahaha przepraszam ! [emoji8]
Jest kkkkkk tak gorąco ze aż muszę się chłodzić w jeziorze, beznadzieja...!
...może być? [emoji14][emoji8]
Dzień dobry moje drogie! Korzystam trochę ze słońca chociaż tak delikatnie bo mega ostre. Młody ewidentnie zszokowany ze tak jasno bo szalał w brzuchu jak byłam w kostiumie ptaki, żaby, komary, pająki czyli wakacje na wsi [emoji2] No i kąpiele w jeziorze- woda już jest mega przyjemna!!
Załączniki
Margana
Ale fajnie[emoji2]Dzień dobry moje drogie! Korzystam trochę ze słońca chociaż tak delikatnie bo mega ostre. Młody ewidentnie zszokowany ze tak jasno bo szalał w brzuchu jak byłam w kostiumie ptaki, żaby, komary, pająki czyli wakacje na wsi [emoji2] No i kąpiele w jeziorze- woda już jest mega przyjemna!!
Zobacz załącznik 863410
Moja yez szaleje jak na slonku siedze[emoji3]
Moni17.06
Śliczne My chcemy cos podobnegoŁóżeczko na swoim miejscu [emoji123] bliżej niż dalej Zobacz załącznik 863247
reklama
Moni17.06
Witajcie mamusie milego popoludnia kilka dni mnie nie bylo mam nadzieje ze u Was wszystko wporzadku. I wszystkie w dwupaku pogoda dzis idealna ok 20 stopni wiec idzie funkcjonowac. Kupilismy z mezem lozeczko turystyczne w biedronce jutro chyba pojde pieluszki odebrac w rosmanie i do lidla sie wybiore na male ubraniowe zakupy ;D
Podziel się: