Margana
Fanka BB :)
Ja kupilam pieluszki muslinowe i ich zamierzam uzywac jako otulacza.Kochane, kupujecie dla maleństw otulacz czy to raczej zbędny wydatek ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kupilam pieluszki muslinowe i ich zamierzam uzywac jako otulacza.Kochane, kupujecie dla maleństw otulacz czy to raczej zbędny wydatek ??
Ja kupiłam spiworek do spania bo nie każde dziecko lubi mieć tak skrepowane ruchy i może się w otulaczu denerwowac i kasa do śmieci...Kochane, kupujecie dla maleństw otulacz czy to raczej zbędny wydatek ??
Kupywałas może przez internet? To chyba i ja zrezygnuje skoro mówicie że zbędny wydatek dzięki dziewczyny za odpowiedzi!Ja kupiłam spiworek do spania bo nie każde dziecko lubi mieć tak skrepowane ruchy i może się w otulaczu denerwowac i kasa do śmieci...
Tak, ale ze strony smyk ale bardzo fajne (tylko trochę droższe) są na stronie natulino i tam kupię nastepnyKupywałas może przez internet? To chyba i ja zrezygnuje skoro mówicie że zbędny wydatek dzięki dziewczyny za odpowiedzi!
Ja będę otulać zwykłym elastycznym kocykiem. Tak robiłam ze starszakiem. Trochę trzeba wprawy, żeby dziecię owinąć, ale ja tam wolę, żeby mogło się oswobodzić, jeśli naprawdę by chciało.O coś takiego, właśnie się zastanawiam [emoji55]Zobacz załącznik 863527Zobacz załącznik 863528
Raczej masz dostęp do torby podczas porodu, ale dobrze, żeby facet wiedział, co gdzie jest, bo to raczej on będzie Ci podawał potrzebne rzeczy.hej
8 miesiąc wczoraj wybraliśmy łóżeczko ostatecznie przyjdzie wypłata i zamawiam
W tygodniu zaczniemy powoli prać i układać jeszcze nie wiem jak się za to zabrać ale coś wymyślę, a może poradzicie?
Chciałam zapytać o torbę do szpitala. Ja planuje jedną torbę ale z paczuszkami foliowymi.
Bo jak już pójdę rodzić to nie mam dostępu do tej torby, tak?
więc planuje
- reklamówkę do porodu dla mnie i dla P.
- 3/ 4 kompletne zestawy dla Małego (w domu zostawię przygotowane zapasowe 2)
- reklamówkę do szpitala dla mnie
w domu
- te zestawy dla Małego, dodatkowe chusteczki i pampersy
-zestaw na wyjście dla mnie