reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Kupywałas może przez internet? To chyba i ja zrezygnuje skoro mówicie że zbędny wydatek dzięki dziewczyny za odpowiedzi!
Tak, ale ze strony smyk :) ale bardzo fajne (tylko trochę droższe) są na stronie natulino i tam kupię nastepny
Screenshot_2018-06-03-22-52-00.png

Załączniki

• Screenshot_2018-06-03-22-52-00.png
    Screenshot_2018-06-03-22-52-00.png
    88,8 KB · Wyświetleń: 472
hej :)
8 miesiąc :D wczoraj wybraliśmy łóżeczko ostatecznie :) przyjdzie wypłata i zamawiam :)
W tygodniu zaczniemy powoli prać i układać :) jeszcze nie wiem jak się za to zabrać ale coś wymyślę, a może poradzicie?

Chciałam zapytać o torbę do szpitala. Ja planuje jedną torbę ale z paczuszkami foliowymi.
Bo jak już pójdę rodzić to nie mam dostępu do tej torby, tak?
więc planuje
- reklamówkę do porodu dla mnie i dla P.
- 3/ 4 kompletne zestawy dla Małego (w domu zostawię przygotowane zapasowe 2)
- reklamówkę do szpitala dla mnie

w domu
- te zestawy dla Małego, dodatkowe chusteczki i pampersy
-zestaw na wyjście dla mnie
Raczej masz dostęp do torby podczas porodu, ale dobrze, żeby facet wiedział, co gdzie jest, bo to raczej on będzie Ci podawał potrzebne rzeczy.

reklama
Witam mamusie i trzymam kciuki za wizyty[emoji4]
Ja ledwo zyje przez tą przeprowadzkę, sprzątanie itd. Wczoraj ledwo juz chodziłam a nogi tak mi spuchly ze kostek nie widzialam... Myślałam ze coś zejdzie ale opuchlizna dalej sie utrzymuje[emoji53][emoji53][emoji53]
Od rana mam tzw. Sraczke i juz schizuje... Czy to przez np. Wczorajsza pizze czy jednak cos się zaczyna[emoji50][emoji50][emoji50] zwariuje

Do góry