reklama
Ja też nie mamA skonczylas juz 34tc?
Margana
Fanka BB :)
To ponoc wysylaja po skonczonym 34tc.Ja też nie mam
O też spania nie maszTo ponoc wysylaja po skonczonym 34tc.
Margana
No czesto mi sie zdarza[emoji53]O też spania nie masz
Hej mamusie, od momentu gdy jestem na zwolnieniu w ciąży to ZUS płacił mi po około 6 tygodniach od dnia wystawienia zwolnienia , a teraz w poniedziałek mija 8 tygodni a pieniążków nie mam , i teraz nie wiem czy ZUS ma jeszcze czas czy już mam się martwić ?
Mi ZUS płaci jak chce, nie trzyma się żadnych terminów, dzieli pieniądze na raty, szlag mnie z nimi już trafia. Najlepiej tam podejdź i się zapytaj kiedy Ci zapłacą. Ja zawsze pytam jak jadę oddać nowe L4 bo odkąd jestem na zwolnieniu niczego nie mogę zaplanować.Hej mamusie, od momentu gdy jestem na zwolnieniu w ciąży to ZUS płacił mi po około 6 tygodniach od dnia wystawienia zwolnienia , a teraz w poniedziałek mija 8 tygodni a pieniążków nie mam , i teraz nie wiem czy ZUS ma jeszcze czas czy już mam się martwić ?
olaaa7
Bardzo ładneŁóżeczko na swoim miejscu [emoji123] bliżej niż dalej Zobacz załącznik 863247
miloscwczasachpopkultury
Dzień dobry my od 7 na nogach, wyszykowalismy się i już dojeżdżamy do Polkowic, bo na 11 msza w kościele i Komunia chrześniaka mojego Bartka. Także odpicowalam się i mam nadzieje, że wytrwam na mszy i do końca wszystkiego.
Miłego dnia dziś całe szczęście chłodniej i 20 stopni także pogoda sprzyja.
Zobacz załącznik 863334
Miłego dnia dziś całe szczęście chłodniej i 20 stopni także pogoda sprzyja.
Zobacz załącznik 863334
reklama
Masz rację, jeśli w poniedziałek nie będzie kasy to do nich zadzwonię , bo też mnie to wkurza , że termin z USG mam już na 24 czerwca , jeszcze parę rzeczy dla malucha muszę kupić a tu 8 tygodni muszę żyć bez żadnej kasy ..Mi ZUS płaci jak chce, nie trzyma się żadnych terminów, dzieli pieniądze na raty, szlag mnie z nimi już trafia. Najlepiej tam podejdź i się zapytaj kiedy Ci zapłacą. Ja zawsze pytam jak jadę oddać nowe L4 bo odkąd jestem na zwolnieniu niczego nie mogę zaplanować.
Podziel się: