reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@kaja.m co z tego, że dokładna jak pusta :p

Oglądam milionowy raz łóżeczka i zwariuje zaraz :( a w przyszłym tygodniu bym chciała zamówić, żeby doszło i przewietrzyło się.

Nogi mi nie puchną ale mam wrażenie, że tonę ważą :(: poduszka na ławie a na nich nogi to jest to :p
Też mam takie odczucia co do nóg :(

U mnie niestety nie padało a już się chmurzyło i nawet coś tam grzmiało ale znowu przeszło bokiem :(
Planuje ktoś pić napar z liści malin? Jeśli tak to kiedy?

reklama
No Jola idziemy równo to razem z Tobą będę robić porządki w domu [emoji23][emoji23][emoji23] u nas koło 6 popadało a o godzinie 10 już się nie dało wytrzymać. Niedawno pokropiło i dalej duchota.. Ale dziś nic nie robię, leżę, małe kopie po zebrach [emoji16] wieczorem grill aż się doczekać nie mogę [emoji23]
Będziemy sobie zdawać relacje z postępu porządków i porodu :D

A ja dziś zaczęłam 36 tydzień. Czekam na 37+1 i zaczynam szorowac cała chałupę na kolanach, myć okna, męczyć Ł i chodzić po schodach. Już mam dość. Jestem tak spuchnięta że zdjęłam nie dosć ze obrączkę to i zaręczynowy mimo, że on był zawsze luźniejszy. Rano było pochmurno, a teraz taki upał, że znowu życ sie nie da. Dupa się poci, cycki się pocą, czoło też. Normalnie sex aż kipi. Cały dzień jadę na owocach bo tylko to mogę przełknąć przez te temperatury na zewnątrz.
W nocy zostałam ciocią! :) Miała być dziewczynka (potwierdzona przez 5 lekarzy) ale wyszedł chłopiec! :D Mimo, że przenoszony to drobniutki, cały taki różowiutki i ładny :)
polscy lekarze ja ciagle zartuje czy u nas napewno widza siusiaka bo ja miala przeczucie i sny o dziewczynce

Ja zamawiam taka najzwyklejsza karuzele i niedroga :)

Link do: BABY MIX -PLUSZOWA KARUZELA DO ŁÓŻECZKA POZYTYWKA

Nie chce przesadzać i robić następne wydatki, bo i tak już trochę wydaliśmy, a w lipcu największy wydatek, bo 500 zł fotelik samochodowy, laktator 190 zł i fotel rozkładany 630 zł.

Oprócz tego kupić trzeba kwiatek na parapet, rolete, firankę, ramkę a4 ładna itd i inne, które mam w koszyku na Allegro :)

polscy lekarze ja ciagle zartuje czy u nas napewno widza siusiaka bo ja miala przeczucie i sny o dziewczynce
Mi się cały czas śni, że mam małego chłopca, ale jak byłam w ciąży z synem i nie znałam płci az do porodu to cały czas śniła mi się mała dziewczynka. U mnie to chyba działa na opak :) W każdym razie wolałabym nie mieć niespodzianek ;) Ubranek neutralnych wprawdzie mam dużo, chłopięce mogę dostać od siostry, a dziewczęce sprzedać. Nie mam imienia dla chłopca, więc byłaby lipa ;)

Też mam takie odczucia co do nóg :(

U mnie niestety nie padało a już się chmurzyło i nawet coś tam grzmiało ale znowu przeszło bokiem :(
Planuje ktoś pić napar z liści malin? Jeśli tak to kiedy?

Jaaaaa ja już jestem tak zdesperowana tym stanem słonicy ze jak zacznę 38 tydz to zaczynam od mycia okien po liście malin [emoji23]

reklama
Do góry