reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

poczytaj bo nie wiem czy to w adamexa ostatnio lamaly sie stelaze chyba z podobnych lepiej anex sport lub bebetto .po za tym radze ze swojego miasta z odbiorem osobistym zeby obejrzec.nie ma twoim miescie grup mam i sprzedarzowych na facebooku? My na faceeboku we Wroclawiu mamy kilka i czesto z tatad z dziewczynamy umawiam sie na kupno sprzedaż

reklama
@melania ty kupowałaś to łóżeczko od arddrew? Jak z jakością?
Ty masz szczęście to dziwnych sprzedawców :p

hej :)
zaduch już taki, że szok :roll: cieszę się, bo w końcu mamy rolety w pokoju i lepiej/ dłużej się śpi :D Byłam już na targu po truskawki i ogórki- zaraz zaprawie do kiszenia :D P. pojechał na działkę kosić, także lenistwo ogólnie :)

Macie to uzupełnianie w karcie ciąży?Zobacz załącznik 862995 Zobacz załącznik 862994 Zobacz załącznik 862994
o jaka dokladna karta z usg moja jest inna

@kaja.m co z tego, że dokładna jak pusta :p

Oglądam milionowy raz łóżeczka i zwariuje zaraz :( a w przyszłym tygodniu bym chciała zamówić, żeby doszło i przewietrzyło się.

Nogi mi nie puchną ale mam wrażenie, że tonę ważą :(: poduszka na ławie a na nich nogi to jest to :p
my mielismy przy poprzednich drevex z obrazkiem hipcia ..bylo super .a teraz kupilismy z ikei rozlozylismy mam nadzidje ze sie sprawdzi

Kochane, podeślecie jakiś sprawdzony link do przewijaka na łóżeczko?
mamy klups musi byc ten usztywiniany i z kolkami pod spodem zeby sie nie przesuwal.malo miejsca w sypialnni mamy.przy starszych byla komoda z przewijakiem ale wtedy gzie indxiej mieszkalismy

Załączniki

• 1527932173232652842513.jpg
    1527932173232652842513.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 91
  • 15279322223821714915167.jpg
    15279322223821714915167.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 88
Przyszly w koncu mojej staniki do karmienia przed chwilakurierem. jestem w szoku Pan chyba chce zmazac zla opinie z neta i 3 wyslal mi gratis szok bo wart 89 zl .maz zadowolony ze czarny z koronka mowi ze ladniej mi w nim niz w tych bialych chyba wieczor sid szykuje byle dzieci polozyc i nikt dzis juz rota nie dostal z Frankiem naszczescie lepiej oby mu przeszlo.Pani w sklepie rano doradzila cole.odgazowalam ale i tak odrazu po niej zwymiotowal dobrze ze wode moze . Mnie mdlilo lyklam lyka i mi przeszlo

Dzieeeeeń dobry!!!

Spakowani :) Niedługo wyjeżdżamy :)

Wiesz, ze nawet powiedzial, ze jak tylko bedzie kasa to mam go umowic do laryngologa[emoji33] Po tym jak istatnio stekalam, ze mi przeszkadza to ze razem spac nie mozemy. Moze cos z niego jeszcze bedzie[emoji6]

No i super że coś przemyślał...! Najważniejsze że doszedł do jakichś wniosków.. to teraz musisz go doceniać ;) :D

@malina_11 a nie chodzi o rumień guźcowaty
Ja po maturze miałam wykończony organizm, stres schudłam bardzo i dostałam pułpaśca (lekarka stwierdziła że od stresu i osłabienia ) tyle co z tego się wylizalam a boli każdy mięsień , wyskoczył rumień
A po rumieniu mialam jeszcze wysypkę na całym ciele ech...wakacje po maturze wspominam nieźle :D

O nieeeee niezła kumulacja... :o

Jola jak Ty poetycko potrafisz opisać nasz obecny stan [emoji23] ja do 27tc czułam się fajnie a teraz jak wieloryb.... Na nowym mieszkaniu mamy lustro w lazience i jak się zobaczyłam podczas kąpieli to blagalam żeby tylko mój nie wszedł z pomysłem, że weźmie ze mną prysznic [emoji24][emoji24] a stopy od dwóch dni mam tak spuchniete, że jak zawsze miałam dużo widocznych zyl na stopach czego bardzo nie lubiłam to teraz mam tak spuchnięte jak kajaki i kostek nie widać [emoji23] bolą mnie czasem przy samym chodzeniu na boso... A jeszcZe dwa dni temu były normalne

Mam dokładnie to samo. Że NAGLE wywaliło mi brzuch i zrobiło mi się ciężko.

@kaja.m, izoluj się bezwzględnie od chorowitka, bo rota/ zatrucie w ciąży to największy dramat...

Zazdroszczę jeziora [emoji16] zawsze trochę chłodniej...

Mam taką nadzieję....! Tutaj, pomimo burz i ulewy w nocy, nie ma czym oddychać, tak jest ciężko...

reklama
Do góry