reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

poczytaj bo nie wiem czy to w adamexa ostatnio lamaly sie stelaze chyba z podobnych lepiej anex sport lub bebetto .po za tym radze ze swojego miasta z odbiorem osobistym zeby obejrzec.nie ma twoim miescie grup mam i sprzedarzowych na facebooku? My na faceeboku we Wroclawiu mamy kilka i czesto z tatad z dziewczynamy umawiam sie na kupno sprzedaż

reklama
@melania ty kupowałaś to łóżeczko od arddrew? Jak z jakością?
Ty masz szczęście to dziwnych sprzedawców :p

hej :)
zaduch już taki, że szok :roll: cieszę się, bo w końcu mamy rolety w pokoju i lepiej/ dłużej się śpi :D Byłam już na targu po truskawki i ogórki- zaraz zaprawie do kiszenia :D P. pojechał na działkę kosić, także lenistwo ogólnie :)

Macie to uzupełnianie w karcie ciąży?Zobacz załącznik 862995 Zobacz załącznik 862994 Zobacz załącznik 862994
o jaka dokladna karta z usg moja jest inna

@kaja.m co z tego, że dokładna jak pusta :p

Oglądam milionowy raz łóżeczka i zwariuje zaraz :( a w przyszłym tygodniu bym chciała zamówić, żeby doszło i przewietrzyło się.

Nogi mi nie puchną ale mam wrażenie, że tonę ważą :(: poduszka na ławie a na nich nogi to jest to :p
my mielismy przy poprzednich drevex z obrazkiem hipcia ..bylo super .a teraz kupilismy z ikei rozlozylismy mam nadzidje ze sie sprawdzi

Kochane, podeślecie jakiś sprawdzony link do przewijaka na łóżeczko?
mamy klups musi byc ten usztywiniany i z kolkami pod spodem zeby sie nie przesuwal.malo miejsca w sypialnni mamy.przy starszych byla komoda z przewijakiem ale wtedy gzie indxiej mieszkalismy

Załączniki

• 1527932173232652842513.jpg
    1527932173232652842513.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 87
  • 15279322223821714915167.jpg
    15279322223821714915167.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 84
Przyszly w koncu mojej staniki do karmienia przed chwilakurierem. jestem w szoku Pan chyba chce zmazac zla opinie z neta i 3 wyslal mi gratis szok bo wart 89 zl .maz zadowolony ze czarny z koronka mowi ze ladniej mi w nim niz w tych bialych chyba wieczor sid szykuje byle dzieci polozyc i nikt dzis juz rota nie dostal z Frankiem naszczescie lepiej oby mu przeszlo.Pani w sklepie rano doradzila cole.odgazowalam ale i tak odrazu po niej zwymiotowal dobrze ze wode moze . Mnie mdlilo lyklam lyka i mi przeszlo

Dzieeeeeń dobry!!!

Spakowani :) Niedługo wyjeżdżamy :)

Wiesz, ze nawet powiedzial, ze jak tylko bedzie kasa to mam go umowic do laryngologa[emoji33] Po tym jak istatnio stekalam, ze mi przeszkadza to ze razem spac nie mozemy. Moze cos z niego jeszcze bedzie[emoji6]

No i super że coś przemyślał...! Najważniejsze że doszedł do jakichś wniosków.. to teraz musisz go doceniać ;) :D

@malina_11 a nie chodzi o rumień guźcowaty
Ja po maturze miałam wykończony organizm, stres schudłam bardzo i dostałam pułpaśca (lekarka stwierdziła że od stresu i osłabienia ) tyle co z tego się wylizalam a boli każdy mięsień , wyskoczył rumień
A po rumieniu mialam jeszcze wysypkę na całym ciele ech...wakacje po maturze wspominam nieźle :D

O nieeeee niezła kumulacja... :o

Jola jak Ty poetycko potrafisz opisać nasz obecny stan [emoji23] ja do 27tc czułam się fajnie a teraz jak wieloryb.... Na nowym mieszkaniu mamy lustro w lazience i jak się zobaczyłam podczas kąpieli to blagalam żeby tylko mój nie wszedł z pomysłem, że weźmie ze mną prysznic [emoji24][emoji24] a stopy od dwóch dni mam tak spuchniete, że jak zawsze miałam dużo widocznych zyl na stopach czego bardzo nie lubiłam to teraz mam tak spuchnięte jak kajaki i kostek nie widać [emoji23] bolą mnie czasem przy samym chodzeniu na boso... A jeszcZe dwa dni temu były normalne

Mam dokładnie to samo. Że NAGLE wywaliło mi brzuch i zrobiło mi się ciężko.

@kaja.m, izoluj się bezwzględnie od chorowitka, bo rota/ zatrucie w ciąży to największy dramat...

Zazdroszczę jeziora [emoji16] zawsze trochę chłodniej...

Mam taką nadzieję....! Tutaj, pomimo burz i ulewy w nocy, nie ma czym oddychać, tak jest ciężko...

reklama
Do góry