czemu wywoływanie jestem nie w temacie chyba ?Hej dziewczyny,
rozpoczynam sezon na porody. Będę pierwsza. W przyszłym tygodniu 37 tydzień i wywoływanie
reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Super, od razu mi lepiej że mnie przygarnięcieZapraszamy! Będziemy sobie radziły które techniki sprzątania najbardziej wywołują skurcze, oraz jak sprowokować poród ale nie zajeździć chłopa, bo po porodzie sie jeszcze przyda
Ja tak myślę żeby te liście malin zacząć pić od 37 tygodnia. Oby coś to dałoJaaaaa ja już jestem tak zdesperowana tym stanem słonicy ze jak zacznę 38 tydz to zaczynam od mycia okien po liście malin [emoji23]
Ojej to już zaraz zazdroszcze że już za chwilę będziesz miała przy sobie córeczki. Koniecznie daj znać czy wszystko ok.Hej dziewczyny,
rozpoczynam sezon na porody. Będę pierwsza. W przyszłym tygodniu 37 tydzień i wywoływanie
Karrrina
Oo, coś przeoczyłam, nie wiedziałam, że Nowaja też w przyszłym tygodniu, ale ja to nie nadążąm za wami, więc czytam na wyrywywki.
Wywołujemy poród, bo jedna z dziewczynek słabo przybiera. Jestem w 36 tygodniu +2 dni. A ma 2400 g, a B 1950 g ( dalej nie mamy iomion). Mniejsza już raczej nie urośnie za bardzo, więc nie ma na co czekać, lepiej będzie rosła poza brzuszkiem.
Więc pewnie balonik i oksytocyna.
Wywołujemy poród, bo jedna z dziewczynek słabo przybiera. Jestem w 36 tygodniu +2 dni. A ma 2400 g, a B 1950 g ( dalej nie mamy iomion). Mniejsza już raczej nie urośnie za bardzo, więc nie ma na co czekać, lepiej będzie rosła poza brzuszkiem.
arona
trzymam kciuki za Was ! Koniecznie daj znac !Oo, coś przeoczyłam, nie wiedziałam, że Nowaja też w przyszłym tygodniu, ale ja to nie nadążąm za wami, więc czytam na wyrywywki.
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]Oo, coś przeoczyłam, nie wiedziałam, że Nowaja też w przyszłym tygodniu, ale ja to nie nadążąm za wami, więc czytam na wyrywywki.
I oczywiście dawaj znać...
Karla88
Dam wam znać jak tylko się ogarnę po porodzie
A rodzisz naturalnie??
Karrrina
A rodzisz naturalnie??
Tak, naturalnie.
olaaa7
Ale Wam zazdroszczę dziewczyny ze będziecie zaraz tuliły maluszki, my jeszcze musimy trochę poczekać.
Udało mi się kupić jedną koszule do szpitala
Przepraszam za kiepskie fotki, zapomniałam zmienić rozmiar zdjęć.
Udało mi się kupić jedną koszule do szpitala
Przepraszam za kiepskie fotki, zapomniałam zmienić rozmiar zdjęć.
Załączniki
reklama
Karla88
Tak, naturalnie.
Wow to podziwiam ze chcesz bliźniaki rodzic naturalnie
Podziel się: