reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witajcie[emoji5]
Dzis festyn z okazji dnia dziecka, a pogoda sie zepsula[emoji53] Tzn fajnie, ze upalu wreszcie nie ma, ale pochmurno, wieje strasznie i moze padac.

Ja kupiłam rocznego Adamexa 2 w 1 za 500 zł, tylko ja odbierałam osobiście. Ale jestem zachwycona bo stan idealny :)
Screenshot_20180526-071514.jpg
Screenshot_20180526-071456.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180526-071514.jpg
    Screenshot_20180526-071514.jpg
    187,8 KB · Wyświetleń: 352
  • Screenshot_20180526-071456.jpg
    Screenshot_20180526-071456.jpg
    203,1 KB · Wyświetleń: 346
oczywiście nie wyśle za pobraniem tylko żebym na pocztę poszła wysłała kasę na jego dowód czy coś później on wózek
A może napisz mu wiadomość czy mogłabyś podjechać żeby podał Ci adres że jesteś z okolic i wolałabys na żywo zobaczyć jak Ci napisze tzn że ktoś potrzebuje kasy , a jak nic się nieodezwi3 tzn że oszust

To mój też ma problem ze wstawaniem rano [emoji16] ja zawsze mam jeden budzik i na niego wstaje nawet o 4:30 jak miałam daleko do pracy a miałam na 6h np [emoji16] a mój ma 5 budzikow co 5 minut... Dziś np. Zadzonily mu wszystkie a on dalej śpi [emoji16]
Mój już od lat nie nastawia budzika.... Kiedyś się wkurzyłam, że ma nastawić sobie swój budzik, to oczywiście zadzwonił, obudził mnie, ja obudziłam jego, żeby coś zrobił z budzikiem [emoji23]
Więc teraz ja mam 2 budziki, jeden na ręce, drugi w telefonie, i budzę O, tzn zazwyczaj zwlekłam kołdrę, grożę zepchnieciem z łóżka albo wysyłam po herbatę, żeby się podniósł [emoji6]
A ten na ręce, to wibracyjny w zegarku - żeby nie obudził O, jak chciałam wcześniej wstać, i tak sobie cały czas jest nastawiony na 5:05 [emoji6]

@melania ty kupowałaś to łóżeczko od arddrew? Jak z jakością?
Ty masz szczęście to dziwnych sprzedawców :p

hej :)
zaduch już taki, że szok :roll: cieszę się, bo w końcu mamy rolety w pokoju i lepiej/ dłużej się śpi :D Byłam już na targu po truskawki i ogórki- zaraz zaprawie do kiszenia :D P. pojechał na działkę kosić, także lenistwo ogólnie :)

Macie to uzupełnianie w karcie ciąży?Zobacz załącznik 862995 Zobacz załącznik 862994 Zobacz załącznik 862994

Oczywiście :) przy każdej wizycie waga moja, ciśnienie itd

Mój już od lat nie nastawia budzika.... Kiedyś się wkurzyłam, że ma nastawić sobie swój budzik, to oczywiście zadzwonił, obudził mnie, ja obudziłam jego, żeby coś zrobił z budzikiem [emoji23]
Więc teraz ja mam 2 budziki, jeden na ręce, drugi w telefonie, i budzę O, tzn zazwyczaj zwlekłam kołdrę, grożę zepchnieciem z łóżka albo wysyłam po herbatę, żeby się podniósł [emoji6]
A ten na ręce, to wibracyjny w zegarku - żeby nie obudził O, jak chciałam wcześniej wstać, i tak sobie cały czas jest nastawiony na 5:05 [emoji6]
Moj jak jest w domu to najczesciej wstaje pierwszy bo on to 5 jest na nogach. Ja codziennie o 6

reklama
@melania ty kupowałaś to łóżeczko od arddrew? Jak z jakością?
Ty masz szczęście to dziwnych sprzedawców [emoji14]

hej :)
zaduch już taki, że szok :roll: cieszę się, bo w końcu mamy rolety w pokoju i lepiej/ dłużej się śpi :D Byłam już na targu po truskawki i ogórki- zaraz zaprawie do kiszenia :D P. pojechał na działkę kosić, także lenistwo ogólnie :)

Macie to uzupełnianie w karcie ciąży?Zobacz załącznik 862995 Zobacz załącznik 862994 Zobacz załącznik 862994
Ta pierwsza strone mam wypelniona, a ta z tylu nie.

Do góry