oczywiście nie wyśle za pobraniem tylko żebym na pocztę poszła wysłała kasę na jego dowód czy coś później on wózekdziewczyny mysliscie ze to oszust Link do: Wózek Adamex Barletta 3w1
reklama
Karla88
Fanka BB :)
oczywiście nie wyśle za pobraniem tylko żebym na pocztę poszła wysłała kasę na jego dowód czy coś później on wózek
Fajny i za ta cenę super ! Ale kurde trochę ryzykowne tak osoba prywatna woec może cię oszukać wyślesz kasę a jaka gwarancje daje on ze wyślę????
redavecad
Ja kupiłam rocznego Adamexa 2 w 1 za 500 zł, tylko ja odbierałam osobiście. Ale jestem zachwycona bo stan idealnydziewczyny mysliscie ze to oszust Link do: Wózek Adamex Barletta 3w1
Załączniki
Onaszczesliwa2018
Hm niewiem czy oszust , ale na pewno ktoś potrzebuje gotówki na "juz "dziewczyny mysliscie ze to oszust Link do: Wózek Adamex Barletta 3w1
Onaszczesliwa2018
A może napisz mu wiadomość czy mogłabyś podjechać żeby podał Ci adres że jesteś z okolic i wolałabys na żywo zobaczyć jak Ci napisze tzn że ktoś potrzebuje kasy , a jak nic się nieodezwi3 tzn że oszustoczywiście nie wyśle za pobraniem tylko żebym na pocztę poszła wysłała kasę na jego dowód czy coś później on wózek
Mój już od lat nie nastawia budzika.... Kiedyś się wkurzyłam, że ma nastawić sobie swój budzik, to oczywiście zadzwonił, obudził mnie, ja obudziłam jego, żeby coś zrobił z budzikiem [emoji23]To mój też ma problem ze wstawaniem rano [emoji16] ja zawsze mam jeden budzik i na niego wstaje nawet o 4:30 jak miałam daleko do pracy a miałam na 6h np [emoji16] a mój ma 5 budzikow co 5 minut... Dziś np. Zadzonily mu wszystkie a on dalej śpi [emoji16]
Więc teraz ja mam 2 budziki, jeden na ręce, drugi w telefonie, i budzę O, tzn zazwyczaj zwlekłam kołdrę, grożę zepchnieciem z łóżka albo wysyłam po herbatę, żeby się podniósł [emoji6]
A ten na ręce, to wibracyjny w zegarku - żeby nie obudził O, jak chciałam wcześniej wstać, i tak sobie cały czas jest nastawiony na 5:05 [emoji6]
miloscwczasachpopkultury
@melania ty kupowałaś to łóżeczko od arddrew? Jak z jakością?
Ty masz szczęście to dziwnych sprzedawców
hej
zaduch już taki, że szok :roll: cieszę się, bo w końcu mamy rolety w pokoju i lepiej/ dłużej się śpi Byłam już na targu po truskawki i ogórki- zaraz zaprawie do kiszenia P. pojechał na działkę kosić, także lenistwo ogólnie
Macie to uzupełnianie w karcie ciąży?Zobacz załącznik 862995 Zobacz załącznik 862994 Zobacz załącznik 862994
Oczywiście przy każdej wizycie waga moja, ciśnienie itd
kinga30
Moj jak jest w domu to najczesciej wstaje pierwszy bo on to 5 jest na nogach. Ja codziennie o 6Mój już od lat nie nastawia budzika.... Kiedyś się wkurzyłam, że ma nastawić sobie swój budzik, to oczywiście zadzwonił, obudził mnie, ja obudziłam jego, żeby coś zrobił z budzikiem [emoji23]
Więc teraz ja mam 2 budziki, jeden na ręce, drugi w telefonie, i budzę O, tzn zazwyczaj zwlekłam kołdrę, grożę zepchnieciem z łóżka albo wysyłam po herbatę, żeby się podniósł [emoji6]
A ten na ręce, to wibracyjny w zegarku - żeby nie obudził O, jak chciałam wcześniej wstać, i tak sobie cały czas jest nastawiony na 5:05 [emoji6]
reklama
Margana
Ta pierwsza strone mam wypelniona, a ta z tylu nie.@melania ty kupowałaś to łóżeczko od arddrew? Jak z jakością?
Ty masz szczęście to dziwnych sprzedawców [emoji14]
hej
zaduch już taki, że szok :roll: cieszę się, bo w końcu mamy rolety w pokoju i lepiej/ dłużej się śpi Byłam już na targu po truskawki i ogórki- zaraz zaprawie do kiszenia P. pojechał na działkę kosić, także lenistwo ogólnie
Macie to uzupełnianie w karcie ciąży?Zobacz załącznik 862995 Zobacz załącznik 862994 Zobacz załącznik 862994
Podziel się: