reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

@SzczęśliwaCiężarna, super że już działacie, tylko żebyś się nie przeforsowała jak @Marika92...! Rób tą kawę i nadzoruj ;)

@gawkat, nie zazdroszczę niespodzianki szpitalnej...

@miloscwczasachpopkultury, witaj :) Jakie profesjonalne przedstawienie..! :D Chciałam tylko zauważyć że te zdjęcia co wrzucasz się nie wyświetlają... :dry:

Dostalam w końcu meila z Rossmanna, że mam do odebrania pieluszki pampersa za 1gr :) faktycznie w rozpoczętym 34tc przychodzi wiadomość

...to też czekam :)

@Jola92, gdzie prezentacja łóżeczka?? Helou...??

@Marika92, serio porozmawiaj może z prowadzącym... masz teraz więcej nerwów niż pożytku...

Ślicznie..! Super ta koszulka w kwiaty. To jakaś ciążowa, nocna, czy zwykła na ramiączkach?

A wpisz może na poczcie żeby wyswietlilo wiadomości od "rossman" bo może przeoczylas? Albo idź i powiedz, że dostalas meila i oni wtedy skanuja Twoja aplikacje i dostajesz :) może przejdzie mimo tego, że meila nie masz... Podawalas w rossne przewidywana datę porodu czy tylko datę urodzenia córki? Bo może podałaś tylko corke

Właśnie u mnie był problem bo chciałam wpisać też Franka zakładając karte, a okazuej się że można zarejestrować dzieci tylko do 7 czy 8 r.ż. Więc tylko wpisałam termin porodu.

Jestesmy juz w domku. M nam zrobil niespodzianke i spotkal sie z nami po drodze wracajac z pracy, a myslalam, ze bedzie do wieczora.
No i u nas tez zanisi sie na burze. Mam nadzieje, ze tym razem nie przejdzie bokiem.

No naprawdę jestem z niego ostatnio dumna :-) :):-) :)

Powinnam, ale mam niezły rozpierdziel przez remont. No i w sumie to nie mam prawie ubranek, chyba muszę jakieś zorganizować, bo mam raptem 5 bodziaków na 56 i to z długim rękawem. Może ze 2 z krótkim gdzieś jeszcze są...

Ja myślę że czas najwyższy..! Dzisiaj -15% w HM jak coś ;)

Jutro śmigamy we 3 nad jezioro Kochane, więc proszę się tu nie rozpakowywać i trzymać się w kupie ;) Zasięg będę miała średni ale będę zaglądać :tak:

reklama
@SzczęśliwaCiężarna, super że już działacie, tylko żebyś się nie przeforsowała jak @Marika92...! Rób tą kawę i nadzoruj ;)

@miloscwczasachpopkultury, witaj :) Jakie profesjonalne przedstawienie..! :D Chciałam tylko zauważyć że te zdjęcia co wrzucasz się nie wyświetlają... :dry:

@Marika92, serio porozmawiaj może z prowadzącym... masz teraz więcej nerwów niż pożytku...

Ślicznie..! Super ta koszulka w kwiaty. To jakaś ciążowa, nocna, czy zwykła na ramiączkach?

Właśnie u mnie był problem bo chciałam wpisać też Franka zakładając karte, a okazuej się że można zarejestrować dzieci tylko do 7 czy 8 r.ż. Więc tylko wpisałam termin porodu.

Jutro śmigamy we 3 nad jezioro Kochane, więc proszę się tu nie rozpakowywać i trzymać się w kupie ;) Zasięg będę miała średni ale będę zaglądać :tak:
Wiesz, ze nawet powiedzial, ze jak tylko bedzie kasa to mam go umowic do laryngologa[emoji33] Po tym jak istatnio stekalam, ze mi przeszkadza to ze razem spac nie mozemy. Moze cos z niego jeszcze bedzie[emoji6]

@malina_11 a nie chodzi o rumień guźcowaty
Ja po maturze miałam wykończony organizm, stres schudłam bardzo i dostałam pułpaśca (lekarka stwierdziła że od stresu i osłabienia ) tyle co z tego się wylizalam a boli każdy mięsień , wyskoczył rumień
A po rumieniu mialam jeszcze wysypkę na całym ciele ech...wakacje po maturze wspominam nieźle :D

Miłego weekendu , odpoczywaj [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

I mamy już prawie gotowy pokoik dla naszej księżniczki. To była nasza mała sypialnia, ale dla dziecka wszystko się zmienia, na lepsze :)

To oczywiście 2 z 8 szuflad z ciuszkami, skarpeteczkami, czapeczkami i pieluchami flanelowymi, tetrowymi.

Dziś jescze czekamy na łóżeczko, Bartek je skręci, założę ochraniacz na szczebelki, organizer i przykryjemy folia :)
Za tydzień zamawiam już resztę wyprawki ostatnie rzeczy i materac i go tez wsadzimy do łóżeczka i w folii będzie leżeć wszystko.

W lipcu już tylko laktator, fotelik samochodowy i fotel rozkaldany do pokoju małej dla mojej wygody karmienia, usypiania jej i spokojnego snu mojego Bartka w pokoju obok po pracy :)

Zobacz załącznik 862657Zobacz załącznik 862658Zobacz załącznik 862659Zobacz załącznik 862660Zobacz załącznik 862662Zobacz załącznik 862663
Piękny pokoik [emoji16] wszystko już prawie gotowe [emoji16]

Dziewczyny, ale ja jestem sexy!
Siedze rozwalona przez Tv z nogami w misce z zimną wodą. Mam na sobie tylko majtki, bo cycki mi sie odparzyły wiec wysmarowałam je sudocremem brzuch bio oilem i sie wietrzę przy wiatraku. Twarz sobie wachluje i oczywiście sapię i dyszę jak lokomotywa u kresu swojej wytrzymałości. Stopy mam jak płetwy, dłonie napuchnięte a usta non stop powtarzają "o ku*wa ale gorąco"
No jak nic trzeba tylko czekać az jakiś sławny fotograf dostrzeże w tym piękno i umieści mnie na okładce vogue! :D
Jola jak Ty poetycko potrafisz opisać nasz obecny stan [emoji23] ja do 27tc czułam się fajnie a teraz jak wieloryb.... Na nowym mieszkaniu mamy lustro w lazience i jak się zobaczyłam podczas kąpieli to blagalam żeby tylko mój nie wszedł z pomysłem, że weźmie ze mną prysznic [emoji24][emoji24] a stopy od dwóch dni mam tak spuchniete, że jak zawsze miałam dużo widocznych zyl na stopach czego bardzo nie lubiłam to teraz mam tak spuchnięte jak kajaki i kostek nie widać [emoji23] bolą mnie czasem przy samym chodzeniu na boso... A jeszcZe dwa dni temu były normalne

Od 4 w nocy spanie z glowy .najpiere moj 5 letni Franiu obudxil sie i krazyl.wklncu przyszedl sie przytulic do nas do lozka i za jskis czas zaczal wymiotowac potdm biegunka.moj maz uciekl do sypialni (przez upal spimy w salonie ) ale go przywolalam ze on tym razem powinien czuwac a ja izolowac .przed chwila xnow seria wymiotow i biegunki slabo maz mial go pilnowac a spi .ja nadzorowac a to ja znow w toalecid mowie ze trzeba dac pic i priobiotyk i znowu maz zasnal znow matka Polka zamiast izolowac sie musi wstac i dxislac

reklama

Zazdroszczę jeziora [emoji16] zawsze trochę chłodniej...

Do góry