@SzczęśliwaCiężarna, super że już działacie, tylko żebyś się nie przeforsowała jak @Marika92...! Rób tą kawę i nadzoruj
@gawkat, nie zazdroszczę niespodzianki szpitalnej...
@miloscwczasachpopkultury, witaj Jakie profesjonalne przedstawienie..! Chciałam tylko zauważyć że te zdjęcia co wrzucasz się nie wyświetlają...
...to też czekam
@Jola92, gdzie prezentacja łóżeczka?? Helou...??
@Marika92, serio porozmawiaj może z prowadzącym... masz teraz więcej nerwów niż pożytku...
Ślicznie..! Super ta koszulka w kwiaty. To jakaś ciążowa, nocna, czy zwykła na ramiączkach?
Właśnie u mnie był problem bo chciałam wpisać też Franka zakładając karte, a okazuej się że można zarejestrować dzieci tylko do 7 czy 8 r.ż. Więc tylko wpisałam termin porodu.
No naprawdę jestem z niego ostatnio dumna
Ja myślę że czas najwyższy..! Dzisiaj -15% w HM jak coś
Jutro śmigamy we 3 nad jezioro Kochane, więc proszę się tu nie rozpakowywać i trzymać się w kupie Zasięg będę miała średni ale będę zaglądać
@gawkat, nie zazdroszczę niespodzianki szpitalnej...
@miloscwczasachpopkultury, witaj Jakie profesjonalne przedstawienie..! Chciałam tylko zauważyć że te zdjęcia co wrzucasz się nie wyświetlają...
Dostalam w końcu meila z Rossmanna, że mam do odebrania pieluszki pampersa za 1gr faktycznie w rozpoczętym 34tc przychodzi wiadomość
...to też czekam
@Jola92, gdzie prezentacja łóżeczka?? Helou...??
@Marika92, serio porozmawiaj może z prowadzącym... masz teraz więcej nerwów niż pożytku...
Pozdrawiamy z Maksiem Zobacz załącznik 862692
Ślicznie..! Super ta koszulka w kwiaty. To jakaś ciążowa, nocna, czy zwykła na ramiączkach?
A wpisz może na poczcie żeby wyswietlilo wiadomości od "rossman" bo może przeoczylas? Albo idź i powiedz, że dostalas meila i oni wtedy skanuja Twoja aplikacje i dostajesz może przejdzie mimo tego, że meila nie masz... Podawalas w rossne przewidywana datę porodu czy tylko datę urodzenia córki? Bo może podałaś tylko corke
Właśnie u mnie był problem bo chciałam wpisać też Franka zakładając karte, a okazuej się że można zarejestrować dzieci tylko do 7 czy 8 r.ż. Więc tylko wpisałam termin porodu.
Jestesmy juz w domku. M nam zrobil niespodzianke i spotkal sie z nami po drodze wracajac z pracy, a myslalam, ze bedzie do wieczora.
No i u nas tez zanisi sie na burze. Mam nadzieje, ze tym razem nie przejdzie bokiem.
No naprawdę jestem z niego ostatnio dumna
Powinnam, ale mam niezły rozpierdziel przez remont. No i w sumie to nie mam prawie ubranek, chyba muszę jakieś zorganizować, bo mam raptem 5 bodziaków na 56 i to z długim rękawem. Może ze 2 z krótkim gdzieś jeszcze są...
Ja myślę że czas najwyższy..! Dzisiaj -15% w HM jak coś
Jutro śmigamy we 3 nad jezioro Kochane, więc proszę się tu nie rozpakowywać i trzymać się w kupie Zasięg będę miała średni ale będę zaglądać