reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@SzczęśliwaCiężarna, super że już działacie, tylko żebyś się nie przeforsowała jak @Marika92...! Rób tą kawę i nadzoruj ;)

@gawkat, nie zazdroszczę niespodzianki szpitalnej...

@miloscwczasachpopkultury, witaj :) Jakie profesjonalne przedstawienie..! :D Chciałam tylko zauważyć że te zdjęcia co wrzucasz się nie wyświetlają... :dry:

Dostalam w końcu meila z Rossmanna, że mam do odebrania pieluszki pampersa za 1gr :) faktycznie w rozpoczętym 34tc przychodzi wiadomość

...to też czekam :)

@Jola92, gdzie prezentacja łóżeczka?? Helou...??

@Marika92, serio porozmawiaj może z prowadzącym... masz teraz więcej nerwów niż pożytku...

Ślicznie..! Super ta koszulka w kwiaty. To jakaś ciążowa, nocna, czy zwykła na ramiączkach?

A wpisz może na poczcie żeby wyswietlilo wiadomości od "rossman" bo może przeoczylas? Albo idź i powiedz, że dostalas meila i oni wtedy skanuja Twoja aplikacje i dostajesz :) może przejdzie mimo tego, że meila nie masz... Podawalas w rossne przewidywana datę porodu czy tylko datę urodzenia córki? Bo może podałaś tylko corke

Właśnie u mnie był problem bo chciałam wpisać też Franka zakładając karte, a okazuej się że można zarejestrować dzieci tylko do 7 czy 8 r.ż. Więc tylko wpisałam termin porodu.

Jestesmy juz w domku. M nam zrobil niespodzianke i spotkal sie z nami po drodze wracajac z pracy, a myslalam, ze bedzie do wieczora.
No i u nas tez zanisi sie na burze. Mam nadzieje, ze tym razem nie przejdzie bokiem.

No naprawdę jestem z niego ostatnio dumna :-) :):-) :)

Powinnam, ale mam niezły rozpierdziel przez remont. No i w sumie to nie mam prawie ubranek, chyba muszę jakieś zorganizować, bo mam raptem 5 bodziaków na 56 i to z długim rękawem. Może ze 2 z krótkim gdzieś jeszcze są...

Ja myślę że czas najwyższy..! Dzisiaj -15% w HM jak coś ;)

Jutro śmigamy we 3 nad jezioro Kochane, więc proszę się tu nie rozpakowywać i trzymać się w kupie ;) Zasięg będę miała średni ale będę zaglądać :tak:

reklama
@SzczęśliwaCiężarna, super że już działacie, tylko żebyś się nie przeforsowała jak @Marika92...! Rób tą kawę i nadzoruj ;)

@miloscwczasachpopkultury, witaj :) Jakie profesjonalne przedstawienie..! :D Chciałam tylko zauważyć że te zdjęcia co wrzucasz się nie wyświetlają... :dry:

@Marika92, serio porozmawiaj może z prowadzącym... masz teraz więcej nerwów niż pożytku...

Ślicznie..! Super ta koszulka w kwiaty. To jakaś ciążowa, nocna, czy zwykła na ramiączkach?

Właśnie u mnie był problem bo chciałam wpisać też Franka zakładając karte, a okazuej się że można zarejestrować dzieci tylko do 7 czy 8 r.ż. Więc tylko wpisałam termin porodu.

Jutro śmigamy we 3 nad jezioro Kochane, więc proszę się tu nie rozpakowywać i trzymać się w kupie ;) Zasięg będę miała średni ale będę zaglądać :tak:
Wiesz, ze nawet powiedzial, ze jak tylko bedzie kasa to mam go umowic do laryngologa[emoji33] Po tym jak istatnio stekalam, ze mi przeszkadza to ze razem spac nie mozemy. Moze cos z niego jeszcze bedzie[emoji6]

@malina_11 a nie chodzi o rumień guźcowaty
Ja po maturze miałam wykończony organizm, stres schudłam bardzo i dostałam pułpaśca (lekarka stwierdziła że od stresu i osłabienia ) tyle co z tego się wylizalam a boli każdy mięsień , wyskoczył rumień
A po rumieniu mialam jeszcze wysypkę na całym ciele ech...wakacje po maturze wspominam nieźle :D

Miłego weekendu , odpoczywaj [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

I mamy już prawie gotowy pokoik dla naszej księżniczki. To była nasza mała sypialnia, ale dla dziecka wszystko się zmienia, na lepsze :)

To oczywiście 2 z 8 szuflad z ciuszkami, skarpeteczkami, czapeczkami i pieluchami flanelowymi, tetrowymi.

Dziś jescze czekamy na łóżeczko, Bartek je skręci, założę ochraniacz na szczebelki, organizer i przykryjemy folia :)
Za tydzień zamawiam już resztę wyprawki ostatnie rzeczy i materac i go tez wsadzimy do łóżeczka i w folii będzie leżeć wszystko.

W lipcu już tylko laktator, fotelik samochodowy i fotel rozkaldany do pokoju małej dla mojej wygody karmienia, usypiania jej i spokojnego snu mojego Bartka w pokoju obok po pracy :)

Zobacz załącznik 862657Zobacz załącznik 862658Zobacz załącznik 862659Zobacz załącznik 862660Zobacz załącznik 862662Zobacz załącznik 862663
Piękny pokoik [emoji16] wszystko już prawie gotowe [emoji16]

Dziewczyny, ale ja jestem sexy!
Siedze rozwalona przez Tv z nogami w misce z zimną wodą. Mam na sobie tylko majtki, bo cycki mi sie odparzyły wiec wysmarowałam je sudocremem brzuch bio oilem i sie wietrzę przy wiatraku. Twarz sobie wachluje i oczywiście sapię i dyszę jak lokomotywa u kresu swojej wytrzymałości. Stopy mam jak płetwy, dłonie napuchnięte a usta non stop powtarzają "o ku*wa ale gorąco"
No jak nic trzeba tylko czekać az jakiś sławny fotograf dostrzeże w tym piękno i umieści mnie na okładce vogue! :D
Jola jak Ty poetycko potrafisz opisać nasz obecny stan [emoji23] ja do 27tc czułam się fajnie a teraz jak wieloryb.... Na nowym mieszkaniu mamy lustro w lazience i jak się zobaczyłam podczas kąpieli to blagalam żeby tylko mój nie wszedł z pomysłem, że weźmie ze mną prysznic [emoji24][emoji24] a stopy od dwóch dni mam tak spuchniete, że jak zawsze miałam dużo widocznych zyl na stopach czego bardzo nie lubiłam to teraz mam tak spuchnięte jak kajaki i kostek nie widać [emoji23] bolą mnie czasem przy samym chodzeniu na boso... A jeszcZe dwa dni temu były normalne

Od 4 w nocy spanie z glowy .najpiere moj 5 letni Franiu obudxil sie i krazyl.wklncu przyszedl sie przytulic do nas do lozka i za jskis czas zaczal wymiotowac potdm biegunka.moj maz uciekl do sypialni (przez upal spimy w salonie ) ale go przywolalam ze on tym razem powinien czuwac a ja izolowac .przed chwila xnow seria wymiotow i biegunki slabo maz mial go pilnowac a spi .ja nadzorowac a to ja znow w toalecid mowie ze trzeba dac pic i priobiotyk i znowu maz zasnal znow matka Polka zamiast izolowac sie musi wstac i dxislac

reklama

Zazdroszczę jeziora [emoji16] zawsze trochę chłodniej...

Do góry