reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Okej dziewczyny, mogę się pochwalić wstępnie jak wyglada łóżeczko i obok łóżeczka wszystko. Z dekoracji to dojdzie jedynie nad łóżeczkiem zdjęcie a4 w ładnej ramce dzidzi po porodzie z sesji noworodkowej. Na okno nowa roleta lawendowa/fioletowa, kwiatek jeden żywy, firanka krótsza bialutka i pod okno tam koło lampek będzie stał fotel do rozkładania :) Zobacz załącznik 862864Zobacz załącznik 862865Zobacz załącznik 862868Zobacz załącznik 862869Zobacz załącznik 862870

Od rana na nogach i dopiero się polozylan... Padam!!
Pakowanie zakupy itp przy tym upalnym dniu mnie wykonczyl.
Jutro od rana przewozimy wszystkie meble i sprzęty ale najgorsze jest to ze mezus mi się rozchorowal... Pewnie przez klimatyzację w aucie[emoji53][emoji53][emoji53] dostał dużą dawke lekow i mam nadzieje ze rano wstanie w lepszym stanie.
Ojej, akurat teraz[emoji53] Oby mu szybko przeszlo!

Ehh mam nadzieję, bo mojej mamie wylazło coś na nodze, lekarka powiedziała że rumień i nic więcej [emoji26] mama ma jutro zadzwonić do pielęgniarki i się zapytać dokładnie [emoji55]
A miala z dziecmi doczynienia? I to raczej bliski kontakt.Bo to raczej dziecieca choroba. Moze rumien wielopostaciowy

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry