reklama
a to nie nie jest rumien od kleszcza ? Oznaka boleriozy ja mialam na nodze wdrugiej ciazy niestetyEhh mam nadzieję, bo mojej mamie wylazło coś na nodze, lekarka powiedziała że rumień i nic więcej [emoji26] mama ma jutro zadzwonić do pielęgniarki i się zapytać dokładnie [emoji55]
malina_11
Fanka BB :)
Nie, raczej nie miała.A miala z dziecmi doczynienia? I to raczej bliski kontakt.Bo to raczej dziecieca choroba. Moze rumien wielopostaciowy
malina_11
Zrobiło jej się coś takiego czerwonego od kostki aż do kolana, na kości piszczelowej, spuchło całe. Lekarka powiedziała tylko że to rumień i dała jej jakieś leki..a to nie nie jest rumien od kleszcza ? Oznaka boleriozy ja mialam na nodze wdrugiej ciazy niestety
Jak można takie rzeczy wysyłać? Mam nadzieje,ze szybko odzyskacie pieniadze.
niestety jego strony nie z allegroJeśli zamawiałas przez Allegro to zgłoś to do nich, opisz sytuacje, dodaj zdjęcia tego co wam wysłał i oni wam zwrócą całą kwotę bez gadania sprzedawcy
a to nie od kleszcza.teraz to oni maja problem z diagnozami .moja babcia miala nie dawno cos takiego na rece .wymyslaki rumienie polpasca i inne.ale nikt nie wie co to bylo.ale nie wiem czy to jakis maly wylew nie byl bo reka nie zbyt sprawna jest dalejZrobiło jej się coś takiego czerwonego od kostki aż do kolana, na kości piszczelowej, spuchło całe. Lekarka powiedziała tylko że to rumień i dała jej jakieś leki..
miloscwczasachpopkultury
niestety jego strony nie z allegro
Szkoda. Mam nadzieje, że jeśli on chce odzyskać jakieś resztki honoru sprzedawcy to powinien bez gadania na własny koszt jeszcze raz wysłać Wam łóżeczko - tylko, że nowe i w prawidłowym stanie
Wiolka1980
Biedna naszaJa tu na zawał zejdę serio.. Dziewczyna obok mnie co leży jest w 34 tyg i właśnie zaczęły jej wody odchodzić... Ja to chyba ciśnienie chyba teraz mam milion.. Tak mnie tu stresuje wszystko... Serio.. A u mnie zaraz 3 tydzień jak leżę..
tez mam taka nadzieję zobaczymy jutro co odpiszęSzkoda. Mam nadzieje, że jeśli on chce odzyskać jakieś resztki honoru sprzedawcy to powinien bez gadania na własny koszt jeszcze raz wysłać Wam łóżeczko - tylko, że nowe i w prawidłowym stanie
reklama
Podziel się: