reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

@miloscwczasachpopkultury witamy i zapraszamy! :) Mamy tu same fajne dziewczyny :) Przykro mi z powodu Twojej straty, tu na forum jest dużo dziewczyn po przejściach. Co do tego że możesz zostac lipcówką to ja wczoraj myslałam że zostanę majówką :D Na szczęście fałszywy alarm :) Ciekawe ile z Nas faktycznie będzie lipcówkami :) Też już wszystko gotowe mamy, wczoraj rodzice przywieźli łóżeczko (Tata sam budował z mechanizmem bujającym), nawet fotelik juz z Nami autem jeździ :D
Dawałaś foty łóżeczka? Ciekawa jestem bardzo, jak wygląda.

Cholera, mi się zaczynają skurcze krzyżowe. Chyba długo już nie pociągnę. Może lepiej spakuję torbę.

reklama
Dawałaś foty łóżeczka? Ciekawa jestem bardzo, jak wygląda.

Cholera, mi się zaczynają skurcze krzyżowe. Chyba długo już nie pociągnę. Może lepiej spakuję torbę.
Jutro przy dziennym świetle zrobie foty. Teraz cały czas walczę ze skurczami, już mam dość. Tyle dobrze, że juz nie sa regularne, mam nadzieję że zaraz przejdą

pakuj ! ja spakowalam i od razu mi lepiej z szyjka itp:shocked2::D
Powinnam, ale mam niezły rozpierdziel przez remont. No i w sumie to nie mam prawie ubranek, chyba muszę jakieś zorganizować, bo mam raptem 5 bodziaków na 56 i to z długim rękawem. Może ze 2 z krótkim gdzieś jeszcze są...

Od rana na nogach i dopiero się polozylan... Padam!!
Pakowanie zakupy itp przy tym upalnym dniu mnie wykonczyl.
Jutro od rana przewozimy wszystkie meble i sprzęty ale najgorsze jest to ze mezus mi się rozchorowal... Pewnie przez klimatyzację w aucie[emoji53][emoji53][emoji53] dostał dużą dawke lekow i mam nadzieje ze rano wstanie w lepszym stanie.

Powinnam, ale mam niezły rozpierdziel przez remont. No i w sumie to nie mam prawie ubranek, chyba muszę jakieś zorganizować, bo mam raptem 5 bodziaków na 56 i to z długim rękawem. Może ze 2 z krótkim gdzieś jeszcze są...
dalabym ci troche bo mi sie bodziakow duzo nazbieralo ...:D

reklama
Do góry