reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

o tez tez chce gdzie to trzeba się zarejestrować
Jak pobierzesz aplikacje rossman to tam też możesz zarejestrowac się w rossne (w tej aplikacji rossman to Cię samo pokieruje) i tam podaje się wiek dziecka lub przewidywana datę porodu (są dwie opcje) [emoji16][emoji16] i podczas zakupów w Rossmannie zawsze przy kasie otwierasz aplikacje i one skanuja i nabija sie punkty i dzięki temu są różne promocje [emoji16] ale pampersy należą się każdej kobiecie od 34tc byle tylko miała aplikacje [emoji16] tan przy rejestracji apki podajesz meila i na niego przychodzi meil ( jeśli już masz 33t0dzien w zwyz powinien przyjść od razu) [emoji16]

reklama
Kobitki trochę mi głupio, że tak nieświadomie dziś tutaj wam się wcisnęłam i też nie chce być nachalna i się wciskać, ale skoro mam termin na 3-5 sierpnia to nie wiem czy ja nie będę i w lipcu rodziła naszej córci haha [emoji56][emoji5]

I tak się zastanawiam czy mogę do was dołączyć i się udzielać. Wiadomo od początku listopada przynależę w całości do sierpniowek i tam jestem na codzień, ale przez to leżenie w domku i wypoczywania tak mi się nudzi, że chętnie się poudzielam, a jestem gaduła niemała [emoji16][emoji16][emoji16]

Tylko wole zapytać czy mogę i czy nikt nie ma nic przeciwko mojej aktywności u was?
My jesteśmy bardzo gościnne tu na naszym lipcowym forum [emoji16] Witamy [emoji16]

Kobitki trochę mi głupio, że tak nieświadomie dziś tutaj wam się wcisnęłam i też nie chce być nachalna i się wciskać, ale skoro mam termin na 3-5 sierpnia to nie wiem czy ja nie będę i w lipcu rodziła naszej córci haha [emoji56][emoji5]

I tak się zastanawiam czy mogę do was dołączyć i się udzielać. Wiadomo od początku listopada przynależę w całości do sierpniowek i tam jestem na codzień, ale przez to leżenie w domku i wypoczywania tak mi się nudzi, że chętnie się poudzielam, a jestem gaduła niemała [emoji16][emoji16][emoji16]

Tylko wole zapytać czy mogę i czy nikt nie ma nic przeciwko mojej aktywności u was?
Jasne :) Ja mam termin na 30.07 to mogę zostać sierpniówką ;) (oby nie [emoji33]) ;)

O dzięki. Popatrzę więc na bambus

Uważaj, żebyś nie przekombinowała, od ciężkich prac szybko może się szyjka skrócić i załatwisz się potem jak ja. Rozumiem chęć robienia tam sobie porządku, ale staraj się wyluzować troche. No chyba że chcesz już rodzić

Ja właśnie jakoś się dużo mocniej pocę teraz mam wrażenie, kiedyś upały nie działały na mnie a teraz tylko leżę i zdycham.

Ja dziś spędziłam nockę w szpitalu, na szczęście łaskawie mnie wypisali, bo wszystko jest ok, ale zap... w nocy z paniką, bo wczoraj pojawiła się krew na papierze toaletowym (wzięłam się wieczorem za pakowanie w końcu tej nieszczęsnej torby szpitalnej i polatałam trochę po schodach, a potem po prysznicu nagle krew, więc się ubrałam i pojechałam do najbliższego szpital). Szyjka mi się skróciła jeszcze mocniej, stąd krew, ale nic się poza tym nie dzieje. Mam jeszcze wytrzymać tydzień i 2 dni i wtedy brać się za cokolwiek.
Jeden plus z tego pobytu - na pewno nie pojadę tam rodzić, tylko do szpitala dalej jednak. No i mój stary postanowił wrócić jednak szybciej, bo trochę się wystraszył i będzie dziś w nocy. Nie powiem, trochę jestem dzięki temu spokojniejsza. Praca pracą, kasa kasą, ale są teraz ważniejsze rzeczy
To dobrze, ze jednak wrocilas w dwupaku!

Jasne, ze zapraszamy[emoji3]

reklama
Jasne :) Ja mam termin na 30.07 to mogę zostać sierpniówką ;) (oby nie [emoji33]) ;)

No to zobaczymy jak to wyjdzie hah :)

Dzięki za ciepłe przywitanie ;)
Ja bym chciała w sumie tak najwcześniej w połowie lipca już urodzić, ale to brzmi - to już by było za 1,5 miesiąca a jeszcze niedawno robiłyśmy wszystkie testy ciążowe i modlilysmy się żeby przekroczyć 12 tyg [emoji5]

Do góry