reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@miloscwczasachpopkultury tu któraś z dziewczyn też ten problem miała, ale łóżeczko dotarło. Ja bym do niego jechała, bo mam blisko.Tylko chodzi mi o jakość

Z jakością niestety nie wiem. Jasne, ja jednak uważałam, że czekanie 2 tyg na cokolwiek, na nadanie paczki itd gdzie płaci się 30 zł za kuriera to przegięcie o brak szacunku do klienta dlatego zrezygnowaliśmy. Zamówiliśmy identyczne łóżeczko jak od tego sprzedawcy tylko od innego i również czekamy już 2 tydzień.. ale dziś podobno już ma być u nas.

Ja w ciągu dnia czasem leżę na plecach jak np. Oglądam tv... Myślę, że organizm by nam dał znać gdyby tak było źle
Też tak myślę. U mnie nie organizm tylko Paulina wyraża ostry bunt przeciwko mojemu leżeniu na plecach więc grzecznie leże na bokach.

Witam się z rana dziewczynki :) ja wczoraj 12h na nowym mieszkaniu byłam... Co się nacharowalam to szok... Tym bardziej, że nawet nie mamy tam krzesła więc siedziałam na jasku lub lezalam na podłodze [emoji23] a no i zamiatalam gruz na kolanach bo miałam tylko taka bez kija...zdrapywalam szpachla stara farbę... Wszystko mnie dziś boli... A niedługo znów jedziemy

Heja! Jest tak gorąco, że wywaliłam słodycze z torby do porodu bo juz pływały. Najwyżej na porodówke jak bede ruszać to zapakuję, a jak zapomne to Ł potem dowiezie :)
Ja wczoraj byłam na ip z podejrzeniem odejscia wód. Na początku lekarze tez mysleli ze to faktycznie wody mi odeszły bo polali takim testerem i sie niestety zabarwiło. Ale potem robili mi 2 inne testy tym jeden taki specjalistyczny i to jednak nie były wody, miałam usg, ktg byłam przebadana całkowicie więc ufam lekarzom. Więc na szczęście jeszcze nie rodze i nadal jestem w 2 paku ale mam siebie i młodego obserwować.
Co do wózka my zakupiliśmy espiro next stylish 2in1, fotek mamy osobno bo kupilismy cybex aton 5 z bazą.
20180227_190800.jpg
20180227_190839.jpg
20180227_190453.jpg
20180227_190518.jpg

Załączniki

• 20180227_190800.jpg
    20180227_190800.jpg
    419,8 KB · Wyświetleń: 387
  • 20180227_190839.jpg
    20180227_190839.jpg
    298,3 KB · Wyświetleń: 383
  • 20180227_190453.jpg
    20180227_190453.jpg
    320 KB · Wyświetleń: 387
  • 20180227_190518.jpg
    20180227_190518.jpg
    357,3 KB · Wyświetleń: 389
hej witam się z rana :) Ja już po wizycie u diabetologa, pochwaliła mnie za cukry i prowadzenie diety :) Miło tak dobre wiadomości dostać.

Miałam dać znać, jak będzie promocja na segregatory pediatryczne od mamyginekolog - jest 10 zł taniej dzisiaj przy zakupie :)
Super, ze pochwala byla[emoji4]

Witam się z rana dziewczynki :) ja wczoraj 12h na nowym mieszkaniu byłam... Co się nacharowalam to szok... Tym bardziej, że nawet nie mamy tam krzesła więc siedziałam na jasku lub lezalam na podłodze [emoji23] a no i zamiatalam gruz na kolanach bo miałam tylko taka bez kija...zdrapywalam szpachla stara farbę... Wszystko mnie dziś boli... A niedługo znów jedziemy
Matko, w ten upal tak dajesz rade? Mi to ciezko nawet siedziec[emoji53]

Czerwiec, za miesiąc rodzimy :D

przepraszam ale nie pamiętam nicka. Chciałam zapytać o jakoś łóżeczka z firmy Link do: Arddrew - producent łóżeczek i mebli dla dzieci | Oficjalny sklep ?

dzień dobry :)[/Q
Czerwiec, za miesiąc rodzimy :D

przepraszam ale nie pamiętam nicka. Chciałam zapytać o jakoś łóżeczka z firmy Link do: Arddrew - producent łóżeczek i mebli dla dzieci | Oficjalny sklep ?

dzień dobry :)
hey jakoś tragiczna z zadziorami ze mozna się skaleczyć pomalowane jak bądź i do tego nie ten kolor co chciałam przyszedł pozie będę robić zdjęcia zęby mu wysłać i odesłać łóżeczko za 450 zł za taki stan to masakra a pyzatym kontakt telefoniczny nie istaneje z sprzedawcą zawsze pełna skrzynka na e-maila odpisuje jak mu sie chce

reklama
Do góry