reklama
malina_11
Fanka BB :)
Ja tak samo pół nocy się wymęczyłam. Całą wodę wypiłam dlaczego nie można na lewym boku??Od 1 godziny sie męczę ze spaniem... Jest taka duchota ze ochujec idzie... Najchętniej bym zasnela na lewym boku bo mi najwygodniej ale nie mozna[emoji53][emoji53][emoji53]
Wronka199
Tfu na prawym nie wskazane poprzez ucisk żyły glownej. A mi tak najwygodniej[emoji53]Ja tak samo pół nocy się wymęczyłam. Całą wodę wypiłam dlaczego nie można na lewym boku??
Nowaja16
Ja jestem w szpitalu i mówią ze obojętnie na którym boku chyba że lepsze przepływy są z lewej strony najważniejsze zeby nie spać na płasko ja zmieniam boki raz na jednym raz na drugimTfu na prawym nie wskazane poprzez ucisk żyły glownej. A mi tak najwygodniej[emoji53]
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dziwczyny spijcie jak wygodnie , nie zdazylo mi sie na brzuchu spac jednak instynkt jakis ake czesto budze sie ze mi przygniata pluca franus bo spie na plecach
Karla88
Od 1 godziny sie męczę ze spaniem... Jest taka duchota ze ochujec idzie... Najchętniej bym zasnela na lewym boku bo mi najwygodniej ale nie mozna[emoji53][emoji53][emoji53]
Czemu nie można ? Ha na każdym śpię byle mi wygodnie inaczej bym wogole nie spała [emoji23]
Danutka1234
Zaangażowana w BB
https://a.allegroimg.com/original/032b95/ee774120415eb8c7a8a1c1485d6a
Do nas w środę dojechał ten czerwony wózek
Do nas w środę dojechał ten czerwony wózek
Załączniki
arona
ja tak samo ... na lewym nawet malemu sie nie podoba , najczesciej na plecach mi wychodzi...Czemu nie można ? Ha na każdym śpię byle mi wygodnie inaczej bym wogole nie spała [emoji23]
dobrego dnia wszystkim mamuskom !
ktos chce rodzic w dzien dziecka ?
reklama
Dzień dobry
dzieć dzisiaj w domu, mamy trochę spraw do zalatwienia ale jutro jedziemy nad jezioro więc się mega cieszę
Hahaha nie dziwię mu się minimalizuje problemy
M. ma volvo, największe a i tak 3 isofixy nie wejdą... Co prawda z jego synem nie jeździmy jeszcze na wspólne wakacje czy weekendy nawet, jak juz tak się zdarzy to na szczęście pewnie Fran będzie na tyle duży że będzie siedział po środku już normalnie. Ale ogólnie wybór mocno ograniczony...
One się róźnią właśnie składem, tą przędzą. Bambusowa jest delikatniejsza podobno- słuchałam kiedyś co mówi babka z lullalove- ale mieszanka bambus + muślin też super.
Dokładnie
dzieć dzisiaj w domu, mamy trochę spraw do zalatwienia ale jutro jedziemy nad jezioro więc się mega cieszę
Ojeju współczuję. A co jest córce? Ja właśnie miałam teraz jechać pod namiot, ale jak mąż usłyszał, że będzie 2 razy w nocy budzony, żeby mnie z materaca lub łóżka polowego postawić do pionu, żebym sikać poszła to zrezygnował i zarezerwował domek [emoji14]
Hahaha nie dziwię mu się minimalizuje problemy
z trojka dzieci to juz ciezko chyba jakiekolwiek auto wybrac mozna juz chyba za busami zaczac sie rozgladac, a pozniej zrobic jeszcze dwojke
My mamy 3-drzwiowe sportowe auto, wiec z dzieckiem bardzo niewygodnie, dlatego musimy wymienic.
M. ma volvo, największe a i tak 3 isofixy nie wejdą... Co prawda z jego synem nie jeździmy jeszcze na wspólne wakacje czy weekendy nawet, jak juz tak się zdarzy to na szczęście pewnie Fran będzie na tyle duży że będzie siedział po środku już normalnie. Ale ogólnie wybór mocno ograniczony...
mamy, czy orientujecie się może, czym się różnią kocyki/otulacze bambusowe od muślinowych?
Które ewentualnie wybrać? Muszę dokupić coś lekkiego do przykrywania, bo w razie takich upałów jak teraz, to trochę za ciepło chyba nakrywać kocykami. Ponieważ wszystkie zakupy zamawiam przez internet, nie mogę pomacać, a niektóre z pieluszek przyszły mi takie dość drapiące, więc może macie jakieś linki albo wiecie, co się sprawdza?
One się róźnią właśnie składem, tą przędzą. Bambusowa jest delikatniejsza podobno- słuchałam kiedyś co mówi babka z lullalove- ale mieszanka bambus + muślin też super.
Czemu nie można ? Ha na każdym śpię byle mi wygodnie inaczej bym wogole nie spała [emoji23]
Dokładnie
Podziel się: