Ja nie mam jeszcze wszystkiego. Właściwie to mam tylko wózek, ubranka i laktator. Nie wiem kiedy się ogarnę z zakupami [emoji14]Ehh, dziewczyny... Ale wam zazdroszcze, ze juz prawie wszystko macie
Ja czekam na paczki, niby juz prawie wszystko zamowione, ale te przesylki... W sumie tylko wozek i fotelik nam zostaly, ale juz upatrzone, tylko zamowic. Wczoraj zlozylismy elektryczna hustawke, narazie pluszowy mis robi za atrape ale mega rzeczy teraz robia... Muzyczka, pilot, wybudzanie glosem, nawet wejscie USB na mp3 :|
Mam nadzieje, ze malemu sie spodoba
Wspolczuje tych alergii... Moj ma alergie i tez ciezko, ale juz niedlugo koniec czerwca, wiec chyba powinno byc lepiej.
Ostatnio tez sie budze ok 3-4 na siku, prawie jak w zegarku, ale ide spac bez problemow naszczescie, w ogole w szoku jestem ze tak dobrze spie, to moje dziecko to chyba aniol albo zwyczajnie tez spioch oby mu tak zostalo...
Jeszcze troche i zaczynam cwiczyc z balonikiem. Juz czeka i sie kurzy. Ktoras z was juz zaczela moze? Poczekam do wizyty w przyszlym tyg, bo ostatnio czasami mnie kluje jak chodze, ale to juz najwyzszy czas, zeby powoli zaczac trenowac, mam nadzieje, ze sie nie zniechece od poczatku, bo ponoc poczatki bywaja bardzo ciezkie...;/
reklama
Yulie
Zaangażowana w BB
Ja nie mam jeszcze wszystkiego. Właściwie to mam tylko wózek, ubranka i laktator. Nie wiem kiedy się ogarnę z zakupami
Ehhh, doskonale rozumiem. W zeszlym tyg oprocz ubranek to tez jeszcze nic nie mialam, ale usiedlismy w weekend i cale dwa dni spedzilismy na wybieraniu i zamawianiu. Mega fajnie spedzony razem czas. Wiec da sie to zrobic bardzo szybko z porzadna lista i planem.
Jednak nie ukrywam, ze bardzo to stresujace, jak wszyscy dookola juz pytaja czy wszystko mamy i patrza jak na kosmite jak mowilismy, ze nam sie nie spieszy
To moja pierwsza ciaza i do tej pory zero problemow, ale ostatnio mialam takie lekkie skurcze, pewnie to te Braxtona (do tej pory nic takiego nie czulam) i troche sie wystraszylam. Pomyslalam sobie ze jakby mial sie teraz urodzic to nawet nie mamy fotelika zeby go zabrac ze szpitala... Wiec poczulam mocna mobilizacje Jednak z fotelikiem musimy sie chwilke wstrzymac, bo jestesmy w trakcie zmiany auta i nie wiemy co bedzie nam pasowalo.
Macie moze do polecenia jakies fajne koszule nocne do karmienia?
Veraska
Fanka BB :)
Porażka..:-(tak jeszcze przychodnia przy szpitalu uniwerstecku strach jak oni ucza mlodych lekarzy
Onaszczesliwa2018
Hej jak sie maszWitam Matki!
Ja prawdopodobnie teraz wyjadę gdzieś na 3-4dni, żeby młody miał miniwakacje i po powrocie ogarnę się z zakupami (mam taką nadzieję). A koszul do karmienia typowych nie kupuję. Chciałabym na ramiączkach bo upały okropne są. Póki co nigdzie takich znaleźć nie umiem, ale jeszcze nie wszędzie byłam.Ehhh, doskonale rozumiem. W zeszlym tyg oprocz ubranek to tez jeszcze nic nie mialam, ale usiedlismy w weekend i cale dwa dni spedzilismy na wybieraniu i zamawianiu. Mega fajnie spedzony razem czas. Wiec da sie to zrobic bardzo szybko z porzadna lista i planem.
Jednak nie ukrywam, ze bardzo to stresujace, jak wszyscy dookola juz pytaja czy wszystko mamy i patrza jak na kosmite jak mowilismy, ze nam sie nie spieszy
To moja pierwsza ciaza i do tej pory zero problemow, ale ostatnio mialam takie lekkie skurcze, pewnie to te Braxtona (do tej pory nic takiego nie czulam) i troche sie wystraszylam. Pomyslalam sobie ze jakby mial sie teraz urodzic to nawet nie mamy fotelika zeby go zabrac ze szpitala... Wiec poczulam mocna mobilizacje Jednak z fotelikiem musimy sie chwilke wstrzymac, bo jestesmy w trakcie zmiany auta i nie wiemy co bedzie nam pasowalo.
Macie moze do polecenia jakies fajne koszule nocne do karmienia?
arona
ciocia mowila, ze cos w pepco bylo, ja chcialam na porod taka , tanio i na szelkach ...Ja prawdopodobnie teraz wyjadę gdzieś na 3-4dni, żeby młody miał miniwakacje i po powrocie ogarnę się z zakupami (mam taką nadzieję). A koszul do karmienia typowych nie kupuję. Chciałabym na ramiączkach bo upały okropne są. Póki co nigdzie takich znaleźć nie umiem, ale jeszcze nie wszędzie byłam.
Onaszczesliwa2018
O kurde a co jej się dzieje ? . No już chyba każda z nas się tak źle czuje, ale czasami dobrze się wygadacNawet się nie odzywam bo nie chce narzekać [emoji16] ogólnie źle mi się oddycha ale generalnie ujdzie. W poniedziałek idę ż córka do szpitala na badania i na sama myśl mam depresje. Jakoś nie widzę siebie na niskiej polówce ...
U mnie w Pepco nic nie było. Na targu może będzie. Nienawidzę targu nie byłam tam z 8 lat, ale podobno tam jest wszystko. Ale u nas tylko w środę i sobotę.ciocia mowila, ze cos w pepco bylo, ja chcialam na porod taka , tanio i na szelkach ...
Ojeju współczuję. A co jest córce? Ja właśnie miałam teraz jechać pod namiot, ale jak mąż usłyszał, że będzie 2 razy w nocy budzony, żeby mnie z materaca lub łóżka polowego postawić do pionu, żebym sikać poszła to zrezygnował i zarezerwował domek [emoji14]Nawet się nie odzywam bo nie chce narzekać [emoji16] ogólnie źle mi się oddycha ale generalnie ujdzie. W poniedziałek idę ż córka do szpitala na badania i na sama myśl mam depresje. Jakoś nie widzę siebie na niskiej polówce ...
reklama
Wronka199
Ja kupilam w lumpeksie na ramiaczkach bawelbiana przynajmniej nie będzie szkoda wyrzucic. A cycka do karmienia dam rade wyciągnąć[emoji12]U mnie w Pepco nic nie było. Na targu może będzie. Nienawidzę targu nie byłam tam z 8 lat, ale podobno tam jest wszystko. Ale u nas tylko w środę i sobotę.
Podziel się: