reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Moja gin jest ze mna w kontakcie mimo, ze jest aktualnie za granicą. We wtorek mam wizytę, ale jak gadałysmy i pytalam czy podjechac na ip to właśnie może bym sterydy dostała, to powiedziała, że po 34 tygodniu sterydów się nie podaje i wątpi, żeby w którymkolwiek Warszawskim szpitalu mi to zrobili.
Czyli najpewniej plucka już są gotowe [emoji16]

reklama
Moja gin jest ze mna w kontakcie mimo, ze jest aktualnie za granicą. We wtorek mam wizytę, ale jak gadałysmy i pytalam czy podjechac na ip to właśnie może bym sterydy dostała, to powiedziała, że po 34 tygodniu sterydów się nie podaje i wątpi, żeby w którymkolwiek Warszawskim szpitalu mi to zrobili.

Na Żelaznej podają. Dostałam w drugiej ciąży z córką w 34/35 tc.

Na Żelaznej podają. Dostałam w drugiej ciąży z córką w 34/35 tc.
Byłam tam ostatnio u koleżanki. Chociaz miałabym rodzić w samochodzie to tam nie pojadę. TAKIE TŁUMY! Urodziłabym na izbie przyjęć czekając w kolejce, by w koncu usłyszeć, ze miejsc już nie ma i jedź do innego szpitala.

Cześć babeczki!

Czekam na wizytę i właśnie mi się wyświetliło ze rabaty w HM online do 40% ale jeszcze nie sprawdziłam co dają :)

Dziewczyny, czy przy takich upałach tez pijecie pokrzywe? Nie odwodni nas...?
Ja piję...
Ale ja jestem dziwna [emoji23]
W taki upał piję praktycznie samą herbatę, choć sporo słabszą - torebka na dzbanek 1litr
W ciągu dnia wypijam dzbanek pokrzywy, czasem dzbanek lipy, dzbanek rumianku, jeden lub dwa dzbanki melisy, plus trochę wody z miodem - wychodzi co najmniej jakieś 5-6 litrów, więc raczej się nie odwodnię [emoji6]

Ja piję...
Ale ja jestem dziwna [emoji23]
W taki upał piję praktycznie samą herbatę, choć sporo słabszą - torebka na dzbanek 1litr
W ciągu dnia wypijam dzbanek pokrzywy, czasem dzbanek lipy, dzbanek rumianku, jeden lub dwa dzbanki melisy, plus trochę wody z miodem - wychodzi co najmniej jakieś 5-6 litrów, więc raczej się nie odwodnię [emoji6]
O kurde na prawdę sporo pijesz [emoji33]

Dziewczynki dziś już 33t0dzien u mnie [emoji16][emoji16] na 19h idę do szkoły rodzenia do innej grupy bo w poniedziałek zapomniałam o zajeciach a była kapiel [emoji16] więc dziś nadrobię z innymi bo to mi się przyda ... Aaa jutro o 11 odbieramy klucze do mieszkania [emoji16][emoji16][emoji16] dziś kupiliśmy już walki, pędzle, farby, grunt, szpachle itp itd mój załatwił sobie wolne na piątek i będzie działał [emoji16][emoji16][emoji16]
Super, gratuluję! [emoji106][emoji106][emoji106]
Teraz tylko ogarnąć "wnętrze" i przeprowadzić się [emoji6]

O kurde na prawdę sporo pijesz [emoji33]
Zawsze dużo piłam, ale w upały oczywiście sporo więcej....
Plus taki, że ciśnienie nie skacze, i nawet jakoś bardzo popuchnięta nie jestem... Jak spałam i wypiłam że 2l mniej to było dużo gorzej...
I naprawdę nie jest źle, a też mam 30+ tutaj...
Więc - polecam [emoji6]

reklama
Zawsze dużo piłam, ale w upały oczywiście sporo więcej....
Plus taki, że ciśnienie nie skacze, i nawet jakoś bardzo popuchnięta nie jestem... Jak spałam i wypiłam że 2l mniej to było dużo gorzej...
I naprawdę nie jest źle, a też mam 30+ tutaj...
Więc - polecam [emoji6]
Ja przed ciąża to strasznie mało może z litr albo 1.5 to Max teraz staram się I tak więcej pić ale 5 litrów niedam rady[emoji2]

Do góry