Moni17.06
Fanka BB :)
super ze wszystko okTeż już jestem po wizycie mała waży 2 kg 40cm lekarz stwierdził że będzie malutka ..I naciska już główką na kanał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super ze wszystko okTeż już jestem po wizycie mała waży 2 kg 40cm lekarz stwierdził że będzie malutka ..I naciska już główką na kanał
Super Mój maly w 33 tyg mial 2520 ;DPo wizycie! 33+1 Pessar trzyma ładnie, za trzy tygodnie kolejna wizyta i go zdejmujemy dzidziuś pokazał wreszcie buziaczka [emoji7] no i kawał faceta 2700 już ponad [emoji123]
Super, ze wszystko ok! Jaka juz ladna waga[emoji3]Po wizycie! 33+1 Pessar trzyma ładnie, za trzy tygodnie kolejna wizyta i go zdejmujemy dzidziuś pokazał wreszcie buziaczka [emoji7] no i kawał faceta 2700 już ponad [emoji123]
A Ty jak się maszGratuluje udanych wizyt , fajnie ,ze dzis raczej dobre wiesci!!!!
zgaga , skurcze i szalejacy maluch w brzuchuA Ty jak się masz
Uu ale skurcze takie "normalne" ?zgaga , skurcze i szalejacy maluch w brzuchu
juz nie sa regularne , okolicznosciowe bardziej , przypodnoszeniu, siadaniu, zmianie pozycji itd ... ale duzo jakos ....Uu ale skurcze takie "normalne" ?
Może przez to że się ruszasz więcej ostatnio?juz nie sa regularne , okolicznosciowe bardziej , przypodnoszeniu, siadaniu, zmianie pozycji itd ... ale duzo jakos ....