reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
U mnie też cały tydzień 30 stopni w cieniu [emoji24] normalnie bym się cieszyła, ale nie teraz w ciąży [emoji20][emoji20][emoji20]

U mnie już drugi tydzień non stop takie upały. Najlepiej by się było przestawić na życie nocne, wczoraj znośnie się zrobiło dopiero jak już było ciemno.

O kurkaaaa a możecie powiedzieć mniej więcej jak to wygląda? Jak wypadnie to da się to jakoś przegapic albo pomyśleć że to coś innego ?

Ja nie jestem pewna, ponoć da się to przeoczyć albo w ogóle nie zauważyć. Różnie też to może wyglądać z tego, co czytałam. Zauważyłam takie jakby zbite kawałeczki śluzu, bardziej gęste i lekko różowe - wczoraj i dziś. Z tymże ja biorę luteinę i teoretycznie dzieją się tam teraz chyba cuda, albo może się zadrapałam przy aplikacji.
W każdym razie dziś na 100% pakuję torby (tylko że niestety nie wszystkie zamówione rzeczy mi przyszły, no ale trudno. Spakuję co mam)

U mnie już drugi tydzień non stop takie upały. Najlepiej by się było przestawić na życie nocne, wczoraj znośnie się zrobiło dopiero jak już było ciemno.

Ja nie jestem pewna, ponoć da się to przeoczyć albo w ogóle nie zauważyć. Różnie też to może wyglądać z tego, co czytałam. Zauważyłam takie jakby zbite kawałeczki śluzu, bardziej gęste i lekko różowe - wczoraj i dziś. Z tymże ja biorę luteinę i teoretycznie dzieją się tam teraz chyba cuda, albo może się zadrapałam przy aplikacji.
W każdym razie dziś na 100% pakuję torby (tylko że niestety nie wszystkie zamówione rzeczy mi przyszły, no ale trudno. Spakuję co mam)
U mnie upaly od początku maja... Ale od kilku dni to już tragedia...

reklama
Do góry