reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jak chcesz szybciej to trzeba zastosować 3*S czyli seks+ oczywiście masowanie piersi, chodzenie po schodach i długie spacery dla lepszego efektu jeszcze masuj brzuch moze ruszy☺️

Będę próbować za 2 tygodnie najszybciej, na razie lekarz mnie postraszył, że do skończenia 36 tygodnia lepiej nic nie kombinować, bo płuca mogą być nie do końca wykształcone

co do trikow kombknowalam przy drugim dziecku .zrobilam i wypilam koktajl poloznej po kilku godz skurczow uspokoilo sie a polozna sie ze mnie smiala bylysmh w kontakcie telefonicznym i tak urodzilam 40 tydz i 3 dzien

trochę się łudzę, że jakoś się uda, chociaż wiadomo, że natura swoje, ale może będzie ze mną jakoś współpracować.

reklama
Będę próbować za 2 tygodnie najszybciej, na razie lekarz mnie postraszył, że do skończenia 36 tygodnia lepiej nic nie kombinować, bo płuca mogą być nie do końca wykształcone

trochę się łudzę, że jakoś się uda, chociaż wiadomo, że natura swoje, ale może będzie ze mną jakoś współpracować.
No do skończenia 36 tygodnia to bym nie ryzykowala

Nie było mnie cały dzień, bałam się że nie nadrobie a tu tak mało napisanych postów :)
Ja podobnie. Jutro o 12 mam wizytę. U mnie remont na całego, może jutro salon będzie już pomalowany, pokój dziecięcy pewnie w weekend.
A, tak piszecie o różnych sytuacjach w kolejkach, ja muszę powiedzieć, że się spotykam głównie z uprzejmoscią. Dzisiaj byłam w Ikei z brzuchem i wózkiem, do tego ikeowy wózek z meblami. Przy kasie przeprosiłam czy mogę bez kolejki i jakiś pan sam z siebie zaoferował, że mi to zataszczy do samochodu. Poświęcił mi chyba z kwadrans, bo się jeszcze okazało, że winda na parking podziemny nie działa i trzeba szukać innego rozwiązania.

Ja podobnie. Jutro o 12 mam wizytę. U mnie remont na całego, może jutro salon będzie już pomalowany, pokój dziecięcy pewnie w weekend.
A, tak piszecie o różnych sytuacjach w kolejkach, ja muszę powiedzieć, że się spotykam głównie z uprzejmoscią. Dzisiaj byłam w Ikei z brzuchem i wózkiem, do tego ikeowy wózek z meblami. Przy kasie przeprosiłam czy mogę bez kolejki i jakiś pan sam z siebie zaoferował, że mi to zataszczy do samochodu. Poświęcił mi chyba z kwadrans, bo się jeszcze okazało, że winda na parking podziemny nie działa i trzeba szukać innego rozwiązania.

Jednak istnieja anioly[emoji2][emoji108]

Dzień dobry :) kończymy dziś 34 tydzień, nie umiem w to uwierzyć. Kto dziś wizytuje? Od dwóch dni mecze sie z katarem :(

reklama
Do góry