reklama
arona
Fanka BB :)
Ktory masz tydzien ? ile wazy malenstwo ? w szpitalu lezysz?Dodzwonilam sie do lekarza i kazal przyjechac do szpitala akurat mial dyżur. Szyjka ponad 1 cm i niestety musze lezec plackiem do konca 8 miesiaca... Moge wstawać tylko na siku także nieciekawie... Obym dotrwala
Wronka199
33 tc. Maly wazy ponad 2 kg. Narazie mam lezec w domu, brac luteine i magnez jak bole bie przejdą to przyjechać na kontrole i wtedy prawdopodobnie juz zostane w szpitaluKtory masz tydzien ? ile wazy malenstwo ? w szpitalu lezysz?
arona
to trzymam kciuki by sie zatrzymalo...33 tc. Maly wazy ponad 2 kg. Narazie mam lezec w domu, brac luteine i magnez jak bole bie przejdą to przyjechać na kontrole i wtedy prawdopodobnie juz zostane w szpitalu
Dodzwonilam sie do lekarza i kazal przyjechac do szpitala akurat mial dyżur. Szyjka ponad 1 cm i niestety musze lezec plackiem do konca 8 miesiaca... Moge wstawać tylko na siku także nieciekawie... Obym dotrwala
Ojejj.. no dobrze że niewiele już zostało... dobrze że lekarz wszystko sprawdził..
O kurcze, to nieciekawie. Leż grzecznie, będzie dobrze.Dodzwonilam sie do lekarza i kazal przyjechac do szpitala akurat mial dyżur. Szyjka ponad 1 cm i niestety musze lezec plackiem do konca 8 miesiaca... Moge wstawać tylko na siku także nieciekawie... Obym dotrwala
Mój jest taki 100% synuś mamusi. Jestem ciekawa relacji z córką. Będzie tatusia czy też moja?Ohhhh [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] kochany ciekawe czy mój też będzie taki synuś mamusi [emoji16]
Onaszczesliwa2018
A Ty miałaś wcześniej już problem z szyjka ? Sorki ale jest nas tutaj tyle , że czasami już nieogarniam co i jakDodzwonilam sie do lekarza i kazal przyjechac do szpitala akurat mial dyżur. Szyjka ponad 1 cm i niestety musze lezec plackiem do konca 8 miesiaca... Moge wstawać tylko na siku także nieciekawie... Obym dotrwala
Margana
Skiczbe[emoji3]Moje zakupy w promocji smyka [emoji16] 3pary skarpetek i 3 leginsiki Zobacz załącznik 860438
reklama
Margana
Ojej, jaki synus mamusi [emoji3]Wybrał pizzę
W ogóle to wypadł z tego autokaru z mega płaczem, aż się zapowietrzył- więc wyobrażacie sobie jaka byłam przerażona.. okazało się że to ze szczęścia..!! Mówił że było fajnie ale mega tęsknił. Nie ma to jak synek mamusi
Łóżeczko dzisiaj nie dotarło... pewnie będzie w poniedziałek. Ale zaczyna się robić niezłe składowisko paczek- przewijak, wanienka, wczorajsze zakupy... trzeba zacząć prać i sensownie układać...
No u mnie poki vo skladowisko w lozeczku. Jal bedzie szafa to bede ukladac.
Podziel się: