reklama
arona
Fanka BB :)
Ktory masz tydzien ? ile wazy malenstwo ? w szpitalu lezysz?Dodzwonilam sie do lekarza i kazal przyjechac do szpitala akurat mial dyżur. Szyjka ponad 1 cm i niestety musze lezec plackiem do konca 8 miesiaca... Moge wstawać tylko na siku także nieciekawie... Obym dotrwala
Wronka199
33 tc. Maly wazy ponad 2 kg. Narazie mam lezec w domu, brac luteine i magnez jak bole bie przejdą to przyjechać na kontrole i wtedy prawdopodobnie juz zostane w szpitaluKtory masz tydzien ? ile wazy malenstwo ? w szpitalu lezysz?
arona
to trzymam kciuki by sie zatrzymalo...33 tc. Maly wazy ponad 2 kg. Narazie mam lezec w domu, brac luteine i magnez jak bole bie przejdą to przyjechać na kontrole i wtedy prawdopodobnie juz zostane w szpitalu
Dodzwonilam sie do lekarza i kazal przyjechac do szpitala akurat mial dyżur. Szyjka ponad 1 cm i niestety musze lezec plackiem do konca 8 miesiaca... Moge wstawać tylko na siku także nieciekawie... Obym dotrwala
Ojejj.. no dobrze że niewiele już zostało... dobrze że lekarz wszystko sprawdził..
O kurcze, to nieciekawie. Leż grzecznie, będzie dobrze.Dodzwonilam sie do lekarza i kazal przyjechac do szpitala akurat mial dyżur. Szyjka ponad 1 cm i niestety musze lezec plackiem do konca 8 miesiaca... Moge wstawać tylko na siku także nieciekawie... Obym dotrwala
Mój jest taki 100% synuś mamusi. Jestem ciekawa relacji z córką. Będzie tatusia czy też moja?Ohhhh [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] kochany ciekawe czy mój też będzie taki synuś mamusi [emoji16]
Onaszczesliwa2018
A Ty miałaś wcześniej już problem z szyjka ? Sorki ale jest nas tutaj tyle , że czasami już nieogarniam co i jakDodzwonilam sie do lekarza i kazal przyjechac do szpitala akurat mial dyżur. Szyjka ponad 1 cm i niestety musze lezec plackiem do konca 8 miesiaca... Moge wstawać tylko na siku także nieciekawie... Obym dotrwala
Margana
Skiczbe[emoji3]Moje zakupy w promocji smyka [emoji16] 3pary skarpetek i 3 leginsiki Zobacz załącznik 860438
reklama
Margana
Ojej, jaki synus mamusi [emoji3]Wybrał pizzę
W ogóle to wypadł z tego autokaru z mega płaczem, aż się zapowietrzył- więc wyobrażacie sobie jaka byłam przerażona.. okazało się że to ze szczęścia..!!Mówił że było fajnie ale mega tęsknił. Nie ma to jak synek mamusi
Łóżeczko dzisiaj nie dotarło... pewnie będzie w poniedziałek. Ale zaczyna się robić niezłe składowisko paczek- przewijak, wanienka, wczorajsze zakupy... trzeba zacząć prać i sensownie układać...
No u mnie poki vo skladowisko w lozeczku. Jal bedzie szafa to bede ukladac.
Podziel się: