reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Boże aż trudno mi to sobie wyobrazić, taką tragedia, a wiadomo co było przyczyną ? Może jakaś niewykryta wada? Miała baldachim, kokon czy ochraniacze?

Dziękuję [emoji7]

To już ?! Myślałam że na początku czerwca :D super! Koniecznie pokaż foty i zdaj relacje czy chłopaki zadowoleni [emoji23] :D
Jak sprawdzisz spacerówkę to daj znać czy tez masz budkę taką skrzywioną tzn ten drut. Bo u mnie był trochę zwichrowany ale go naprostowalam sama.
Ola jaki drut? Bo nasz woz stoi i niezakladalismy spacerówki kurde chyba dziś mojemu powiem żeby sprawdził żeby nie było tak jak z lozeczkiem :/

Boże aż trudno mi to sobie wyobrazić, taką tragedia, a wiadomo co było przyczyną ? Może jakaś niewykryta wada? Miała baldachim, kokon czy ochraniacze?

Dziękuję [emoji7]

To już ?! Myślałam że na początku czerwca :D super! Koniecznie pokaż foty i zdaj relacje czy chłopaki zadowoleni [emoji23] :D
Jak sprawdzisz spacerówkę to daj znać czy tez masz budkę taką skrzywioną tzn ten drut. Bo u mnie był trochę zwichrowany ale go naprostowalam sama.
Niestety nic nie wiem. Dowiedziałam sie i tym od koleżanki a wypytywac nie wypada. Wiem tylko ze nie chciała go oddac i podobno na lekach jest ale nie dziwie sie... Sama bym chyba zeswirowala

Kurde jak tak oglądaliśmy na oko to wyglądał ok , ale niezakladalismy jej, to mój będzie miał dziś zadanie jak wróci z pracy
Ale to było widać nawet nie składając do kupy całej spacerówki wiec spokojnie :) o ten drut chodzi.
Screenshot_20180524-150843.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180524-150843.jpg
    Screenshot_20180524-150843.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 424
reklama
A zaczynacie z wielorazówkami od początku, czy dajecie sobie chwilę na oswojenie z noworodkiem?
Tylko do szpitala jednorazówki

Poza tym spodziewam się małej alergiczki... O jest uczulony na sporo proszków, mydeł, itd... Ja na wiele kosmetyków, podpasek, wkładek... I na kosmetyki dla niemowląt też - nie mogę wziąć w rękę większości chusteczek nawilżanych, a jak na szkole rodzenia, podczas pokazu kąpieli włożyłam rękę do wody, gdzie było trochę płynu Johnson&Johnson (ten żółty, którego często próbki dają), to możliwie szybko szłam do łazienki się umyć, a dłoń do miejsca, gdzie miała kontakt wyglądała jak poparzona...
Więc chyba nie będę eksperymentowała, tylko zostanę przy kosmetykach/chemii handmade, i wielorazowych pieluszkach, które przynajmniej na pewno nie będą uczulać.... [emoji15]

Do góry