mam ten sam problem od paru dni przeglądam strony z monitorami oddechu i sie wahamJa dostałam od szwagierki na prezent ale gdybym nie dostała to i tak bym kupiła
reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Oni mogą jako maskotki sluzyc[emoji23]
Onaszczesliwa2018
Ola jaki drut? Bo nasz woz stoi i niezakladalismy spacerówki kurde chyba dziś mojemu powiem żeby sprawdził żeby nie było tak jak z lozeczkiem :/Boże aż trudno mi to sobie wyobrazić, taką tragedia, a wiadomo co było przyczyną ? Może jakaś niewykryta wada? Miała baldachim, kokon czy ochraniacze?
Dziękuję [emoji7]
To już ?! Myślałam że na początku czerwca super! Koniecznie pokaż foty i zdaj relacje czy chłopaki zadowoleni [emoji23]
Jak sprawdzisz spacerówkę to daj znać czy tez masz budkę taką skrzywioną tzn ten drut. Bo u mnie był trochę zwichrowany ale go naprostowalam sama.
Mój M chce na pewno kupićMamuski kupujecie monitor oddechu?? Od kilku dni sie nad tym zastanawiam czy kupowac... Czy jednak lepiej zainwestowa ta kasę w lozeczko dostawne i miec małego na oku... Help!
Wronka199
Niestety nic nie wiem. Dowiedziałam sie i tym od koleżanki a wypytywac nie wypada. Wiem tylko ze nie chciała go oddac i podobno na lekach jest ale nie dziwie sie... Sama bym chyba zeswirowalaBoże aż trudno mi to sobie wyobrazić, taką tragedia, a wiadomo co było przyczyną ? Może jakaś niewykryta wada? Miała baldachim, kokon czy ochraniacze?
Dziękuję [emoji7]
To już ?! Myślałam że na początku czerwca super! Koniecznie pokaż foty i zdaj relacje czy chłopaki zadowoleni [emoji23]
Jak sprawdzisz spacerówkę to daj znać czy tez masz budkę taką skrzywioną tzn ten drut. Bo u mnie był trochę zwichrowany ale go naprostowalam sama.
olaaa7
Ten co trzyma kształt budki w spacerówce. Od razu z samego przodu.Ola jaki drut? Bo nasz woz stoi i niezakladalismy spacerówki kurde chyba dziś mojemu powiem żeby sprawdził żeby nie było tak jak z lozeczkiem :/
Onaszczesliwa2018
MasakraNiestety nic nie wiem. Dowiedziałam sie i tym od koleżanki a wypytywac nie wypada. Wiem tylko ze nie chciała go oddac i podobno na lekach jest ale nie dziwie sie... Sama bym chyba zeswirowala
Onaszczesliwa2018
Kurde jak tak oglądaliśmy na oko to wyglądał ok , ale niezakladalismy jej, to mój będzie miał dziś zadanie jak wróci z pracyTen co trzyma kształt budki w spacerówce. Od razu z samego przodu.
olaaa7
Ale to było widać nawet nie składając do kupy całej spacerówki wiec spokojnie o ten drut chodzi.Kurde jak tak oglądaliśmy na oko to wyglądał ok , ale niezakladalismy jej, to mój będzie miał dziś zadanie jak wróci z pracy
Załączniki
reklama
Tylko do szpitala jednorazówkiA zaczynacie z wielorazówkami od początku, czy dajecie sobie chwilę na oswojenie z noworodkiem?
Poza tym spodziewam się małej alergiczki... O jest uczulony na sporo proszków, mydeł, itd... Ja na wiele kosmetyków, podpasek, wkładek... I na kosmetyki dla niemowląt też - nie mogę wziąć w rękę większości chusteczek nawilżanych, a jak na szkole rodzenia, podczas pokazu kąpieli włożyłam rękę do wody, gdzie było trochę płynu Johnson&Johnson (ten żółty, którego często próbki dają), to możliwie szybko szłam do łazienki się umyć, a dłoń do miejsca, gdzie miała kontakt wyglądała jak poparzona...
Więc chyba nie będę eksperymentowała, tylko zostanę przy kosmetykach/chemii handmade, i wielorazowych pieluszkach, które przynajmniej na pewno nie będą uczulać.... [emoji15]
Podziel się: