reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Jadę bo brykę dla antonio [emoji4]

Dziś będziemy testować z moimi czesiami
IMG_9699.JPG

Załączniki

• IMG_9699.JPG
    IMG_9699.JPG
    199,9 KB · Wyświetleń: 393
Mamuski kupujecie monitor oddechu?? Od kilku dni sie nad tym zastanawiam czy kupowac... Czy jednak lepiej zainwestowa ta kasę w lozeczko dostawne i miec małego na oku... Help!
Wstępnie mam plan nie kupować, jeśli mała urodzi się w terminie w 100% zdrowa. Przy synku też nie miałam mimo, że byłam mega panikarą. Praktycznie nikt z moich znajomych i rodziny tego nie używał. Chyba, że będę miała jakieś wskazanie albo dopadnie mnie jakaś panika.

Przy l4 chyba musi być co 3 tyg ;)

U mnie w tej ciąży jedno miałam na 5 tygodni wystawione, bo w międzyczasie były badania prenatalne u innego lekarza i nie było wizyty. W czerwcu mam dostać na kolejne 5 tyg, bo lekarz ma urlop i mogę przenosić Stacha ;)

Dzięki dziewczyny :)

Mały szaleje od prawie 2 godzin z małymi przerwami, jak siedzę to czuje rozpychanie prawie pod lewą piersią, więc ewidentnie obrócił się z prawej strony na lewą. Zawsze myślałam że dziecko leży na środku brzucha pleckami do brzucha a wychodzi na to że mój jakoś bokiem.

Mój leży jak krewetka zwiniety :) dupka po prawej, nogi i ręce po lewej. Jego ulubiona pozycja :) Od paru dni jak ma czkawke to chodzi mi cały brzuch i widać przez bluzkę-dzisiaj teściowa nawet się załapała :)

reklama
Tez nie myslalam o tym do tej pory... Ale 3 tyg temu znajomej synek zmarł... Śmierć lozeczkowa i się przerazilam[emoji20][emoji20][emoji20]
Boże aż trudno mi to sobie wyobrazić, taką tragedia, a wiadomo co było przyczyną ? Może jakaś niewykryta wada? Miała baldachim, kokon czy ochraniacze?

Dziękuję [emoji7]

Jadę bo brykę dla antonio [emoji4]

Dziś będziemy testować z moimi czesiami
Zobacz załącznik 860028
To już ?! Myślałam że na początku czerwca :D super! Koniecznie pokaż foty i zdaj relacje czy chłopaki zadowoleni [emoji23] :D
Jak sprawdzisz spacerówkę to daj znać czy tez masz budkę taką skrzywioną tzn ten drut. Bo u mnie był trochę zwichrowany ale go naprostowalam sama.

Do góry