Nie kupuję. To ma sens przy wczesniaku lub dziecku z zaburzeniami oddechu. U zdrowego niemowlaka raczej nie. Znajomi mieli. Alarm się czesto uruchamial bez powodu a oni o malu zawału nie dostali pare razy. Lepiej po prostu miec dziecko obok, usunac z łóżeczka wszelkie ochraniacze, misie, baldachimy, kokony czy chociażby kolderke zastapic spiworkiem. No i chyba nie muszę pisac ze absolutnie nikt nie powinien palić w domu gdzie jest niemowlę.Mamuski kupujecie monitor oddechu?? Od kilku dni sie nad tym zastanawiam czy kupowac... Czy jednak lepiej zainwestowa ta kasę w lozeczko dostawne i miec małego na oku... Help!
reklama
Wronka199
Fanka BB :)
Znajome mi podpowiadają zr lepiej lozeczko dostawne za to kupić bo ba prawdę sie przydaje w pierwszych tygodniach. A z monitorem chyba poczekam az lekarz mi powie czy jest sensNie kupuję. To ma sens przy wczesniaku lub dziecku z zaburzeniami oddechu. U zdrowego niemowlaka raczej nie. Znajomi mieli. Alarm się czesto uruchamial bez powodu a oni o malu zawału nie dostali pare razy. Lepiej po prostu miec dziecko obok, usunac z łóżeczka wszelkie ochraniacze, misie, baldachimy, kokony czy chociażby kolderke zastapic spiworkiem. No i chyba nie muszę pisac ze absolutnie nikt nie powinien palić w domu gdzie jest niemowlę.
Margana
Mi wypisuje na miesiac albo i ciut wiecej.Mnie gin powiedział, że może mi wypisać tylko na 3 tygodnie, na dłużej tylko szpital... A może to dlatego, że nie pracuje w szpitalu?
martina86
Onaszczesliwa2018
PięknieW ramach znalezienia sobie zajęcia zrobiłam fotki łóżeczka naszego Misia małego [emoji173] dla potrzeb zdjęć w pełnej okazałości, normalnie jest zakryte żeby się nie kurzyło miało nie być baldachimu ale skusiłam się na firanki z Ikei w ramach moskitiery
Zobacz załącznik 859987 Zobacz załącznik 859988
Margana
Ale pieknie!W ramach znalezienia sobie zajęcia zrobiłam fotki łóżeczka naszego Misia małego [emoji173] dla potrzeb zdjęć w pełnej okazałości, normalnie jest zakryte żeby się nie kurzyło miało nie być baldachimu ale skusiłam się na firanki z Ikei w ramach moskitiery
Zobacz załącznik 859987 Zobacz załącznik 859988
Margana
Ja nie kupuje. Uwazam, ze jest przydatny tylko w uzasadmionych przypadkach.Mamuski kupujecie monitor oddechu?? Od kilku dni sie nad tym zastanawiam czy kupowac... Czy jednak lepiej zainwestowa ta kasę w lozeczko dostawne i miec małego na oku... Help!
Onaszczesliwa2018
Czytając opinie to właśnie te dopinane to podobno straszna kicha często wie włączają jak są źle założone albo spada jak dziecko sie porusza , a alarmy niewlaczaja się z reguły bez przyczyny tylko chodzi o to że jak zaczyna wyć alarm to często dziecko temu się wybudza, zaczyna oddychać i jak rodzice przychodzą do pokoju to dziecko już oddycha a oni myślą że to fałszywy alarm ja mam taki pod materac mam nadzieję , że nigdy nie bedzie miał potrzeby się włączyć [emoji4] . Biedna znajoma ehhhNo wlasnie ostatnio słyszałam ze te alarmy tez potrafią sie wlaczyc bez przyczyny... Najlepsze sa podobno te dopinane do spioszkow ale cena rez spora
Margana
Zgadzam sie w 100%.Nie kupuję. To ma sens przy wczesniaku lub dziecku z zaburzeniami oddechu. U zdrowego niemowlaka raczej nie. Znajomi mieli. Alarm się czesto uruchamial bez powodu a oni o malu zawału nie dostali pare razy. Lepiej po prostu miec dziecko obok, usunac z łóżeczka wszelkie ochraniacze, misie, baldachimy, kokony czy chociażby kolderke zastapic spiworkiem. No i chyba nie muszę pisac ze absolutnie nikt nie powinien palić w domu gdzie jest niemowlę.
Co do palenia to tym razem mamy komfort wlasnego mieszkania. Przy corce niestety nie dalo sie tego uniknac[emoji20]
reklama
Wronka199
No biedna. Synek mial 3 miesiace... Szkoda mi jej i nie wyobrazam sobie co przechodziCzytając opinie to właśnie te dopinane to podobno straszna kicha często wie włączają jak są źle założone albo spada jak dziecko sie porusza , a alarmy niewlaczaja się z reguły bez przyczyny tylko chodzi o to że jak zaczyna wyć alarm to często dziecko temu się wybudza, zaczyna oddychać i jak rodzice przychodzą do pokoju to dziecko już oddycha a oni myślą że to fałszywy alarm ja mam taki pod materac mam nadzieję , że nigdy nie bedzie miał potrzeby się włączyć [emoji4] . Biedna znajoma ehhh
Podziel się: