reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Ja to nie wiem, nigdy siebie nie obserwowałam z góry ale pewnie to normalnie, skoro gin nic nie mówi a przecież też wstajesz na wizytach
Muszę się pochwalić że dziś jeszcze nie miałam napadu smutku i jeszcze nie ryczalam
Ja miałam cala ciaze co 4 tygodnie a jestem od początku na l4. Teraz mam co 2 tygodnie.Przy l4 chyba musi być co 3 tyg
Mnie gin powiedział, że może mi wypisać tylko na 3 tygodnie, na dłużej tylko szpital... A może to dlatego, że nie pracuje w szpitalu?Ja miałam cala ciaze co 4 tygodnie a jestem od początku na l4. Teraz mam co 2 tygodnie.
atomek
Mnie gin powiedział, że może mi wypisać tylko na 3 tygodnie, na dłużej tylko szpital... A może to dlatego, że nie pracuje w szpitalu?
Ja tez mam zwolnienie na 4 tyg zawsze. Moja gin w szpitalu nie pracuje. Może twój ma poprostu takie zasady
ani_anita
Podziwiam za prasowanie i wielorazowe pieluchy.Mnie dzisiaj czeka prasowanie, dużo prasowania....
A w pralce pieluszki - trochę ich mam... [emoji15]
Ale za to, jak już wyschną, to zrobię im zdjęcie, i będę się chwalić moją alternatywą dla pampwrsów [emoji15]
ani_anita
Zazwyczaj bokiem a przy porodzie jeszcze musi się obrócić, żeby główka przeszła.Dzięki dziewczyny
Mały szaleje od prawie 2 godzin z małymi przerwami, jak siedzę to czuje rozpychanie prawie pod lewą piersią, więc ewidentnie obrócił się z prawej strony na lewą. Zawsze myślałam że dziecko leży na środku brzucha pleckami do brzucha a wychodzi na to że mój jakoś bokiem.
ani_anita
Prawdopodobnie rozejscie miesni prostych brzucha, częste w ciąży. Czasem schodzi się samo jakiś czas po porodzie (raczej długi), czasem potrzebne ćwiczenia.
arona
ja tez@ani_anita przestraszyłam się teraz
reklama
ani_anita
Z połowa kobiet w ciąży tak ma. Ginekolodzy nie zwracają na to uwagi, bo to w sumie kwestia kosmetyczna, sześciopak trochę gorzej wygląda. Ja mam po poprzedniej ciąży.ja tez
Podziel się: