reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Na tarasie nie !!!! [emoji23] jeszcze tego brakowalo by na mokra farbę ptak nasral lub żeby się mucha przykleiła [emoji23][emoji23][emoji23][emoji16][emoji16][emoji16]
Hahahaha to będzie że niby tak teraz modnie [emoji16] w tych czasach wszystko się przyjmie i wszystko jest " Na czasie " [emoji23]

Myślę, że jeśli ciężarnej się nie odmawia to takiej szaranczy ciężarnych tym bardziej [emoji1] wystarczy, że Karla pokaże mężowi nasze przemyslenia i nie odmówi [emoji16] w końcu będzie miał syna! Będzie miał komu przekazać nazwisko ! [emoji1] to się chyba synkowi należy białe łóżeczko [emoji16][emoji16][emoji16] A jeśli to nie zadziała to na miejscu Karli pomalowalabym dwa szczebelki i stwierdziła, że słabo mi od zapachu farby... Myślę, że by się zlitowal i dokończył [emoji23][emoji1][emoji1][emoji1][emoji56][emoji56][emoji56]

Haha to jest mysl [emoji23]

Albo Twój spokojny to zawsze możesz oddać jakby którejś się trafił wyjec i to Ty byś miała ochotę kogoś pozabijac [emoji23]

Masz rację, zawsze mogę być dobrą "ciocią"... wezmę tak czy inaczej ze sobą, dla wszystkiego [emoji4]

No przez remont moj budżet maleje.. Dlatego musze sie spieszyć[emoji12]

Kochana, no już teraz nie ma na co czekać, po kościach Ci się ciąża nie rozejdzie [emoji6]

Z przesyłką 74 zł, to jest ten ogolnomedyczny dla kobiet 45 plus. Mam też jej segregator Jestem w ciąży i pasuje mi bardzo. Jeszcze kupię pediatryczny dla Stasia, ale czekam na promocję z okazji dnia dziecka - maja być tańsze :)

Ej. Segregator dla kobiet 45+??? czy ja czegoś nie ogarniam...?

Ja też dzisiaj zamówiłam łóżeczko :tak: Muszę domówić materac i przewijak na łóżko. Jednak nie będzie mojej konstrukcji z domkiem [emoji20] bo doszliśmy do wniosku (ja z bólem) że skoro przez najbliższy rok łóżeczko będzie stało w sypialni to ten domek nieźle nam ją zagraci wizualnie.. Eh. No trudno. Może jak się przeprowadzimy to wtedy kupię takie łóżko w stylu scandi, łóżko-domek.

Zobacz załącznik 859780

Ostatnia edycja:
reklama
Mamusie ja znikam na jakiś czas z forum...nie mam ani nastroju ani humoru na pisanie co u mnie bo u mnie kicha psychiczna... wiem że wiele z was było albo jest w szpitalu ale ja dodatkowo "cierpię" bo Michała tu nie ma :( jak byłam w domu to jakoś to znosiłam ale tu mi ciężko i naprawdę psychicznie ze mną kiepsko.. :( jestem zdołowana, nie potrafię tyle czasu leżeć i mało kto może mnie tu odwiedzić niestety... Ehh powiem wam że dobił mnie remont, wyjazd Michała i teraz to leżenie w szpitalu i ta można powiedzieć samotność :( strasznie mi smutno i przykro ostatnio. Nie chce wam psuć humoru marudząc codziennie jak to mi źle, wiem że nie raz ludzie mają gorzej ale ja na przełomie 2017/18 sporo przeszłam i jakoś mi źle ostatnio ze za dużo złego się dzieje.. mieszkanie nie skończone, ja nie skończyłam wyprawki dla Maksia i nie wiem kiedy stąd wyjdę.. Mam dość.. Jestem słabiochem psychicznym jak widać... Poryczałam się przy lekarzu.. za jakiś czas myślę wrócę do was z lepszym humorem.. :(

Do góry