reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Podziękuj siostrze zrobiła kawał roboty dla siebie i ciebie [emoji4]
Noo dobrze, że jej się chciało [emoji1][emoji1] ona miała po naszej trzeciej siostrze i ono było w brązie [emoji16] oczywiście było u stolarza i wszystko co trzeba było sprawdzone i wymienione i dzięki temu wszystkie nasze dzieci będą miały to samo łóżeczko [emoji1]

reklama
Hehehe mam dziś jakiś dziwny mózg bo teraz czytam co napisałam i już trzecia swoją wypowiedź musiałam edytować bo za każdym razem jakiś babol [emoji23][emoji16][emoji16] taka ze mnie dziś Jadzka hehee
Hahaha myślę że dla mnie już zostaniesz Jadzka albo Justkiem [emoji23] te słowniki czasami tak przekrecaja że szok [emoji16]

Myślę, że jeśli ciężarnej się nie odmawia to takiej szaranczy ciężarnych tym bardziej [emoji1] wystarczy, że Karla pokaże mężowi nasze przemyslenia i nie odmówi [emoji16] w końcu będzie miał syna! Będzie miał komu przekazać nazwisko ! [emoji1] to się chyba synkowi należy białe łóżeczko [emoji16][emoji16][emoji16] A jeśli to nie zadziała to na miejscu Karli pomalowalabym dwa szczebelki i stwierdziła, że słabo mi od zapachu farby... Myślę, że by się zlitowal i dokończył [emoji23][emoji1][emoji1][emoji1][emoji56][emoji56][emoji56]

reklama
Myślę, że jeśli ciężarnej się nie odmawia to takiej szaranczy ciężarnych tym bardziej [emoji1] wystarczy, że Karla pokaże mężowi nasze przemyslenia i nie odmówi [emoji16] w końcu będzie miał syna! Będzie miał komu przekazać nazwisko ! [emoji1] to się chyba synkowi należy białe łóżeczko [emoji16][emoji16][emoji16] A jeśli to nie zadziała to na miejscu Karli pomalowalabym dwa szczebelki i stwierdziła, że słabo mi od zapachu farby... Myślę, że by się zlitowal i dokończył [emoji23][emoji1][emoji1][emoji1][emoji56][emoji56][emoji56]
Hahahaha albo tylko otwarla farbę i zaczela wymiotować [emoji23]

Do góry