reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hohoho to czuj się Bohaterem domu [emoji23]
Ja mam takiego lenia ze widzisz z kanapy do kuchni mam 2m i mi się nie chce wstać [emoji23]
narobilas sie od rana !
ja wczoraj gore posprzatalam i przespacerowalam sie do lekarza a padnieta bylam jak rolnik po zniwach ...

reklama
@Karla88 co do malowania łóżeczka - od razu kupiłam białe ;D bo stwierdziłam że nie będzie mi się chciało przemalowywać od kogoś, a pieniądze na nie i tak dostałam od siostry już jakby na chrzciny [emoji14] a co do lenistwa... To ja się "lenię" od 1,5 tygodnia... Więc chętnie się zamienię jeśli chcesz [emoji14]

Ja dzisiaj nawet kawę zrobiłam, a nawet dwie, bo teściowa też się skusila :)
A tak to leżę, czytam, obiad się rozmraza... Dzień jak co dzień.

Ja wolę nie pisać jaki mam "porządek" w domu...
Wszystko na górze, część już powoli próbuję pakować, wszystko, z czego korzystam ulokowane tak, żebym nie musiała się schylać albo wysoko sięgać, O cały dzień w pracy albo na budowie i... Byle do przeprowadzki......... [emoji15]
Dorota ile segregator kosztuje od mamy ginekolog zastanawiałam sie nad nim ale stwierdziłam ze juz za pozno he

Dorota ile segregator kosztuje od mamy ginekolog zastanawiałam sie nad nim ale stwierdziłam ze juz za pozno he
Z przesyłką 74 zł, to jest ten ogolnomedyczny dla kobiet 45 plus. Mam też jej segregator Jestem w ciąży i pasuje mi bardzo. Jeszcze kupię pediatryczny dla Stasia, ale czekam na promocję z okazji dnia dziecka - maja być tańsze :)

@Karla88 co do malowania łóżeczka - od razu kupiłam białe ;D bo stwierdziłam że nie będzie mi się chciało przemalowywać od kogoś, a pieniądze na nie i tak dostałam od siostry już jakby na chrzciny [emoji14] a co do lenistwa... To ja się "lenię" od 1,5 tygodnia... Więc chętnie się zamienię jeśli chcesz [emoji14]

No jakbym kupowała to tez białe od razu ale ze dostałam za darmo to nie wymyślam dlatego pomyślałam
Jak już będę na l4 to będę miała tyle czasu ze pojadę sobie kupić farbę będę siedzieć i malowac sobie będzie pięknie, modnie i stylowo
H..ja prawda nie chce mi się trudno młody bedzoe w brązowym spac [emoji23]

Zamówiłam, ale dopiero idzie... Jeszcze u tego samego sprzedawcy kupiłam podkłady 60x90, bo do szpitala potrzebne, i taki zestaw do dziąseł /ząbków 3m+ ;)
A mialam ten zestaw poprzednio. Tez bede zamawiac, ale potem.
Ja wzielam jeszcze dwie butelki, pojemniczki na pokarm i smoczek.
Juz czeka w paczkomacie[emoji3]

Ja dostałam łóżeczko od cioci po małym w zeszłym miesiącu go rozkręciła bo kupili mu łóżko i mały awansował i od razu przyleciała z łóżeczkiem do mnie wiec od 3 lat stał i był używany
Nie jest w folii tylko rozmontowany i oparty w pokoiku juniora mysle ze zdążył wywietrzyć przez tyle lat [emoji23]
Haha, no to zupelnie zmuenia postac rzeczy[emoji23]

reklama
To jesteśmy dwie [emoji23]
Tez miałam plany wielkie a narazie siedzę 3 tydz na l4 i nic nie robię
Ja już 4 tydzień i zrobiłam tyle że tylko fronty szafek w kuchni umyłam :D

No jakbym kupowała to tez białe od razu ale ze dostałam za darmo to nie wymyślam dlatego pomyślałam
Jak już będę na l4 to będę miała tyle czasu ze pojadę sobie kupić farbę będę siedzieć i malowac sobie będzie pięknie, modnie i stylowo
H..ja prawda nie chce mi się trudno młody bedzoe w brązowym spac [emoji23]
Myślę że małemu będzie wszystko jedno w jakim śpi łóżku :p

Do góry