Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Ale to chodzi o to że dziecko poniżej 2.5 niema szans czy że może potrzebowac pomocy?Bo te 2,5 to jest ogolnie przyjeta graniczna waga.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to chodzi o to że dziecko poniżej 2.5 niema szans czy że może potrzebowac pomocy?Bo te 2,5 to jest ogolnie przyjeta graniczna waga.
No właśnie niezapominaj o Twojej karierze[emoji16]Dobra dobra nie bądź taka skromna. Ty jesteś znaną projektantka mody majtkowo-ciazowo-porodowo-połogowej[emoji16][emoji16][emoji16]
u nas poki nie osiagnie takiej wagi nie wypszcza ze szpitala, jak dolozyc do tego spadek fizjologiczny ...Ale to chodzi o to że dziecko poniżej 2.5 niema szans czy że może potrzebowac pomocy?
[emoji23]Słabo działasz. Jakis instangram albo coś [emoji3][emoji3][emoji3]#gacie#seksimama#modnawpologu
Darka [emoji23]Nowe określenie ginekologa: pizdogrzeb[emoji23][emoji23][emoji23]
2.5 to takie minimum. Dlatego u mnie stwietdzili wagę donoszona, bo mam te 3 kg.Aaaa A ja myślałam że 2 to już jest dobrze no to niewiem o co chodziło jej lekarzowi [emoji4]
Ale poniżej tej wagi dzieci tez dają radę jakby się coś działo?2.5 to takie minimum. Dlatego u mnie stwietdzili wagę donoszona, bo mam te 3 kg.
O jejku kiedy to było +6kg[emoji16] super że wszystko dobrzeJestem po wizycie. Dziś mam 30+2, Paulinka waży 1600 gram i odwróciła się glowa w dół Szyjka długa i zamknięta, ale zmiękła więc mam się więcej oszczędzać. Przytyłam od ostatniej wizyty 4 tyg temu kilogram co daje razem +6kg od początku ciąży
Super a najbardziej zazdroszcze twojego przyrostu wagi ,minimalny , zostawisz w szpitalu !Jestem po wizycie. Dziś mam 30+2, Paulinka waży 1600 gram i odwróciła się glowa w dół Szyjka długa i zamknięta, ale zmiękła więc mam się więcej oszczędzać. Przytyłam od ostatniej wizyty 4 tyg temu kilogram co daje razem +6kg od początku ciąży