reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja planowałam byc bogata modelka a musialam wziąć kredyt hipoteczny i waga pokazuje 96 kg... Takze lepiej nie planować [emoji23][emoji23][emoji23]
No wiesz, zgodnie z planem to tak.... 2014 był [emoji23][emoji23][emoji23]
A bardziej realne plany, to święta miały być na swoim...
I tak naprawdę, gdybym nie musiała leżeć iluś miesięcy, itd, to było to jak najbardziej realne.. [emoji6]

Ale to chodzi o to że dziecko poniżej 2.5 niema szans czy że może potrzebowac pomocy?
bardziej pomocy.szwagierka miala cesarke w 32 tyg przez zatrucie.Hania wazyla gdzies kolo 1,6 kg.ladnie oddychala.ale slabo jadla w szpitalu 3 lub 4 tyg bo musi przekroczyc 2 kv i trzymac temperature ciala.Dzis byla u nas slodziak pampuch 4 miesiace amoje dzieci wprawialh sie s nowa role

Załączniki

• IMG_20180522_193415_01.jpg
    IMG_20180522_193415_01.jpg
    119,1 KB · Wyświetleń: 88
bardziej pomocy.szwagierka miala cesarke w 32 tyg przez zatrucie.Hania wazyla gdzies kolo 1,6 kg.ladnie oddychala.ale slabo jadla w szpitalu 3 lub 4 tyg bo musi przekroczyc 2 kv i trzymac temperature ciala.Dzis byla u nas slodziak pampuch 4 miesiace amoje dzieci wprawialh sie s nowa role
O jejku jaka Lalunia slodziutka no i dzieci już wczuwaja się pełną parą na przyjęcia nowego członka rodziny, super [emoji4]

Haha następna wymieka i nie chce że mną do40 tygodnia czekać [emoji23] czyżbym tylko ja miała "ochote" na 40tydzien ?
ja juz dwa razy rodzilam po skonczonym 40 tyg dziekujd marze o wczesniejszym teminie.Dzis brat sie smial ze na chrzciny jego corki 24 czerwca ma przyjechac z totba do porodu mam wczesniej nie szalec i po chrzcinach moga mnie odwiezc na swoja porodowke w Walbrzychu akurat bede miesiac przed porodem

ja juz dwa razy rodzilam po skonczonym 40 tyg dziekujd marze o wczesniejszym teminie.Dzis brat sie smial ze na chrzciny jego corki 24 czerwca ma przyjechac z totba do porodu mam wczesniej nie szalec i po chrzcinach moga mnie odwiezc na swoja porodowke w Walbrzychu akurat bede miesiac przed porodem
O nieee... A jak tak liczę na to, że 2 poród będzie jednak przed skończeniem 40tc...

reklama
Do góry