pewnie pępowina miedzy nogamiNo i tu tez lekarz musial nie miec pewnosci co widzi. No nie wyobraxam sobie widziec siusiaka i nagle go nie ma[emoji23]
reklama
Jola92
Fanka BB :)
Ja się pytam gdzie są moje hajsy za to? No heloł promowanie marki itp. a tu nicDobra dobra nie bądź taka skromna. Ty jesteś znaną projektantka mody majtkowo-ciazowo-porodowo-połogowej[emoji16][emoji16][emoji16]
Nowaja16
Super ze wszystko dobrze! :*Kocham Was za te kciuki, jak zawsze działają cuda My już po badaniu, na szczęście wyszło wszystko ok. Serducho zdrowe Teraz już tylko czekać na poród
Margana
No tak na usg 2d moze byc, ale na 3d nie da sie pomylic pepowiny z siusiakiem[emoji6]pewnie pępowina miedzy nogami
Słabo działasz. Jakis instangram albo coś [emoji3][emoji3][emoji3]#gacie#seksimama#modnawpologuJa się pytam gdzie są moje hajsy za to? No heloł promowanie marki itp. a tu nic
Dorotea.
Na 2d też nie, jak się dobrze patrzy a nie zgaduje. Mój lekarz nie stwierdza płci, ani nie sugeruje nawet póki nie widzi na 100%.No tak na usg 2d moze byc, ale na 3d nie da sie pomylic pepowiny z siusiakiem[emoji6]
Margana
No wlasnie o to chodzi zeby mowic jak sie jest pewnym. To tak jak dziecko cala ciaze zdrowe a nagle rodzi sie chore, a milion usg po drodze. Co sprzet zawiod? Ktos sie po prostu nie zna.Na 2d też nie, jak się dobrze patrzy a nie zgaduje. Mój lekarz nie stwierdza płci, ani nie sugeruje nawet póki nie widzi na 100%.
Dorotea.
No wlasnie o to chodzi zeby mowic jak sie jest pewnym. To tak jak dziecko cala ciaze zdrowe a nagle rodzi sie chore, a milion usg po drodze. Co sprzet zawiod? Ktos sie po prostu nie zna.
O właśnie racja. Też bym nie chciała być w takiej sytuacji. Płeć to zawsze kwestia ostatniego rzędu, nie to co zdrowie dziecka
reklama
Onaszczesliwa2018
Aaaa A ja myślałam że 2 to już jest dobrze no to niewiem o co chodziło jej lekarzowi [emoji4]Taka graniczna waga to 2,5kg, wiec nie wiem[emoji53]
Podziel się: