reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A my wprowadziliśmy się na nowe i po dwóch miesiącach zaszłam w ciążę ale tak chciałam żeby najpierw wszystko dopracować i igarnac ,teraz napewno nie dalabyn rady

Ja planowałam byc bogata modelka a musialam wziąć kredyt hipoteczny i waga pokazuje 96 kg... Takze lepiej nie planować [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja miałam być sławną na cały świat piosenkarka i mieć apartament w Nowym Jorku! a nie jestem sławna wcale i nie mam apartamentu tylko mieszkanie i nie w NYC tylko w Warszawie :D

reklama
Ja miałam być sławną na cały świat piosenkarka i mieć apartament w Nowym Jorku! a nie jestem sławna wcale i nie mam apartamentu tylko mieszkanie i nie w NYC tylko w Warszawie :D
Dobra dobra nie bądź taka skromna. Ty jesteś znaną projektantka mody majtkowo-ciazowo-porodowo-połogowej[emoji16][emoji16][emoji16]

Do góry