Agatka29
Fanka BB :)
Mój lekarz to samo mówi że minimum 2,5Taka graniczna waga to 2,5kg, wiec nie wiem[emoji53]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój lekarz to samo mówi że minimum 2,5Taka graniczna waga to 2,5kg, wiec nie wiem[emoji53]
Bo te 2,5 to jest ogolnie przyjeta graniczna waga.Mój lekarz to samo mówi że minimum 2,5
Ale teraz nasze dzieciaczki szybko rosną mija przez dwa tyg urosła ponad 0,5 kgBo te 2,5 to jest ogolnie przyjeta graniczna waga.
Ja też planowałam wcześniej... Tak naprawdę dużo wcześniej.....Ja planowałam wcześniej no ale po drodze kilka niespodzianek i teraz na szybciutko sie wprowadzimy a Maz będzie popołudniami bedzie wykonczania robił
Ja planowałam byc bogata modelka a musialam wziąć kredyt hipoteczny i waga pokazuje 96 kg... Takze lepiej nie planować [emoji23][emoji23][emoji23]Ja też planowałam wcześniej... Tak naprawdę dużo wcześniej.....
No tak gdyby planowanie było takie prosteJa planowałam byc bogata modelka a musialam wziąć kredyt hipoteczny i waga pokazuje 96 kg... Takze lepiej nie planować [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja miałam być sławną na cały świat piosenkarka i mieć apartament w Nowym Jorku! a nie jestem sławna wcale i nie mam apartamentu tylko mieszkanie i nie w NYC tylko w WarszawieJa planowałam byc bogata modelka a musialam wziąć kredyt hipoteczny i waga pokazuje 96 kg... Takze lepiej nie planować [emoji23][emoji23][emoji23]
No to prawda[emoji3] Ciekawe ile moja bedzie wazyc za tydzien[emoji5]Ale teraz nasze dzieciaczki szybko rosną mija przez dwa tyg urosła ponad 0,5 kg
Może za dwa tyg na wizycie będzie miało koło 3
Dobra dobra nie bądź taka skromna. Ty jesteś znaną projektantka mody majtkowo-ciazowo-porodowo-połogowej[emoji16][emoji16][emoji16]Ja miałam być sławną na cały świat piosenkarka i mieć apartament w Nowym Jorku! a nie jestem sławna wcale i nie mam apartamentu tylko mieszkanie i nie w NYC tylko w Warszawie