reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mojego faceta siostra jest już w 20tc i żaden lekarz nie chciał się wypowiedzieć bo Dzidziuś taki ruchliwy, że nie można zobaczyć ... I to dużo lepsze niż strzelanie żeby tylko powiedzieć... U mnie 4 lekarzy stwierdziło ta sama płeć więc ja się nie martwię... Ale gorzej jak ktoś miał mało wizyt
No wlasnie jak nie mowia, bo nie sa pewni albo dziecko nie wspolpracuje to ok. Ale ze ktos mowi a potem jest inaczej?
20tc to jeszcze ma czas poznac plec.
Mi wystarczylo jedno ujecie zeby byc pewnym. Bylabym w sxoku jak by sie to zmienilo[emoji6]

Oj zdarza sie. Mamy znajomą cala ciąże mkwiono że dziewczynka. Trzech lekarzy badalo i potwierdziło. Poród. Komplikacje. Szybka cesarka w narkozie. I urodził sie chlopiec. Jej mąż w szoku ze niby lekarz kobiety pomylil bo on ma miec corke a ona po wybudzeniu awanture zrobiła ze jej dziecko podmienili. Tak sobie mały Franek siusiaka miedzy nogami scisnal[emoji3]
No ok, ale to lekarze musieli nie miec pewnosci w takim razie. No bo nie wyobrazam sobie zeby z tego zrobil sie siusiak:
20180425_195742.jpg

Załączniki

• 20180425_195742.jpg
    20180425_195742.jpg
    55,4 KB · Wyświetleń: 297
Ja mam szyjke 2 cm i to tylko dzięki temu, że szwy trzymają. Lekarz mówi o porodzie w terminie ;) mimo, że szwy ściągamy 37/38 tydzień. Marzę o tym, żeby Staś nie był wczesniakiem...

reklama
Do góry