arona
Fanka BB :)
A masz date cc ?Mi wystarczy 6 czerwca. Skonczony 36 tydzień. Potem już moze sie dziac wszystko.
ja tez oby do 12 czerwca , 36 skonczone i ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A masz date cc ?Mi wystarczy 6 czerwca. Skonczony 36 tydzień. Potem już moze sie dziac wszystko.
U mnie identyczna sytuacja 06 .06 będzie ok ale w kalendarzu serduchem zaznaczone mam 13.06 skończony 37Mi wystarczy 6 czerwca. Skonczony 36 tydzień. Potem już moze sie dziac wszystko.
O to ja za 1.5... Będziesz leżała a facet będzie musiał zasowac ewentualnie przyniesie Ci kartony i będziesz na siedząco pakować to co lżejszeOkaze sie w praniu. Jeszcze 4 tyg muszę wytrzymać i starać się leżeć. Ciężko będzie bo za tydzien sie przeprowadzam i będę miała dużo roboty[emoji50]
No to super[emoji3]Wszystko ok mały wazy 2 kg z groszen. Dzisiaj sie zaczął 33 tydzień
Date cc mam na 26.06. Skonczony 39 tydzień. Taka praktyka w szpitalu. Choć jesli nadal bedzie tak rósł to wyjatkowo zrobia w skonczonym 38 czyli 19 czerwca.A masz date cc ?
ja tez oby do 12 czerwca , 36 skonczone i ok
No wlasnie jak nie mowia, bo nie sa pewni albo dziecko nie wspolpracuje to ok. Ale ze ktos mowi a potem jest inaczej?Mojego faceta siostra jest już w 20tc i żaden lekarz nie chciał się wypowiedzieć bo Dzidziuś taki ruchliwy, że nie można zobaczyć ... I to dużo lepsze niż strzelanie żeby tylko powiedzieć... U mnie 4 lekarzy stwierdziło ta sama płeć więc ja się nie martwię... Ale gorzej jak ktoś miał mało wizyt
No ok, ale to lekarze musieli nie miec pewnosci w takim razie. No bo nie wyobrazam sobie zeby z tego zrobil sie siusiak:Oj zdarza sie. Mamy znajomą cala ciąże mkwiono że dziewczynka. Trzech lekarzy badalo i potwierdziło. Poród. Komplikacje. Szybka cesarka w narkozie. I urodził sie chlopiec. Jej mąż w szoku ze niby lekarz kobiety pomylil bo on ma miec corke a ona po wybudzeniu awanture zrobiła ze jej dziecko podmienili. Tak sobie mały Franek siusiaka miedzy nogami scisnal[emoji3]
no tak plan to jedno a zycie pokazeDate cc mam na 26.06. Skonczony 39 tydzień. Taka praktyka w szpitalu. Choć jesli nadal bedzie tak rósł to wyjatkowo zrobia w skonczonym 38 czyli 19 czerwca.
No i tu tez lekarz musial nie miec pewnosci co widzi. No nie wyobraxam sobie widziec siusiaka i nagle go nie ma[emoji23]Ja znam przypadek, że chłopiec okazał się dziewczynka [emoji16][emoji16]