reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Podwyższone leukocyty sa normalne dla ciąży. Ja mam od początku. Taka moja uroda. Nie swiadczy to o stanie zapalnym. Natomiast takich ilosci cukru byc nie powinno. Wskazana konsultacja lekarska.
No jutro mam wizytę, tyle że ja normalnie z palca mam okej cukier a tu takie kwiatki...

reklama
hej dziewczyny!
Malo sie odzywam bo mam teraz same egzaminy w szkole i non stop cos do nauki albo napisania.
Gratuluje wszystkim udanych wizyt, sama czekam na swoja bo jestem bardzo ciekawa ile to moje malenstwo juz wazy.
Czytalam dzis na majowkach, ze jedna z dziewczyn miala urodzic dziewczynke a tu niespodzianka i jest chlopak, swoja droga lekarz chyba zgadywal skoro nie umial rozpoznac plci.

hej dziewczyny!
Malo sie odzywam bo mam teraz same egzaminy w szkole i non stop cos do nauki albo napisania.
Gratuluje wszystkim udanych wizyt, sama czekam na swoja bo jestem bardzo ciekawa ile to moje malenstwo juz wazy.
Czytalam dzis na majowkach, ze jedna z dziewczyn miala urodzic dziewczynke a tu niespodzianka i jest chlopak, swoja droga lekarz chyba zgadywal skoro nie umial rozpoznac plci.
Omg[emoji33] Az szok, ze w dzisiejszych czasach jeszcze sie to zdarza.

Hej mamuski[emoji4] mam nadzieje że dzisiejsze wizyty były udane[emoji4]
U mnie niestety szyjka się znowu skrócila do 2 cm i lekarz twierdzi ze na pewno szybciej urodze tym bardziej ze maly juz gotowy

Hej mamuski[emoji4] mam nadzieje że dzisiejsze wizyty były udane[emoji4]
U mnie niestety szyjka się znowu skrócila do 2 cm i lekarz twierdzi ze na pewno szybciej urodze tym bardziej ze maly juz gotowy
Na tym etapie to juz chyba ok taka szyjka. A tak ogolnie wszystko ok? Ile maly wazy? Ktory to tc?

reklama
Do góry