reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Polecam tez te
1511867760-5beb9627f69760e9-aaaaaa.jpeg
1511867764-a6a26e5ce8402e84-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ty masz jakąś aplikację z przepisami???

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Własnie korciło mnie to raffaello ale chyba musiałabym zrobic z podwójnej porcji.. chyba zastąpię tort czekoladowy z brownie z gruszkami, wygląda ze faktycznie jest obłędne to ciacho :)

Dokładnie zrob z podwójnej porcji ja je robiłam na takiej małej blaszce i wyszło super

To aplikacja do termomixa jest tam milion różnych przepisów pokazuje ile czego trzeba w gramach i jak zrobić takie ciasto

Myslisz ze blaszka o wymiarach 34x24 będzie ok? oczywiscie z podwójej porcji.. ewentualnie mam 26x40 ale to juz chyba jest za duza..

Oklapłam normalnie a jeszcze 2 godziny i 20 minut :szok:

Oj biedaczku ja leżę ciągle a jestem tak zmęczona ciągle jakbym nie wiem co robiła w pierwszej ciąży pracowałam do samego końca tzn 11 tygodnia tyle że wieczorami padalam jak dziecko , ale czułam się zupełnie inaczej jak teraz. Nigdy nie rozumiałam jak to kobiety w ciąży nie maja na nic siły nic nie robią a i tak są zmęczone wręcz wstyd przyznać , ale uważałam je za jakieś księżniczki no to teraz mam sama jestem jak " księżniczka " hahaha

reklama
Myslisz ze blaszka o wymiarach 34x24 będzie ok? oczywiscie z podwójej porcji.. ewentualnie mam 26x40 ale to juz chyba jest za duza..

Ja uwielbiam też ciasto "krowka "petitki , masa krowkowa petitki budyn najlepiej śmietankowy petitki na to bita smieta i trochę zetrzeć na to czekolady mniaaaaam niebo w gębie a do tego najlepiej taka gorzka rozpuszczalna z mleczkiem pyszotka :))

Do góry