reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Hm a czujesz się osłabiona że mierzylas? Zbadaj jeszcze komuś w domu i sprawdź czy ten pomiar jest wiarygodny bo teraz o dobry termometr to na prawdę ciężkoDziewczyny mam temperaturę 34.5 przeczytałam na jakimś forum ze to niebezpieczne w ciąży i się trochę przestraszylam co myślicie ?
Onaszczesliwa2018
Hm a wyspalas się wypoczelas dziś? Bo niska temp to taki wskaźnik oslabienia organizmu, jak bardzo Cię to niepokoji to może podjedź na IP , a jak ciśnienie też niskie ?Właśnie czuje się osłabiona tzn oczy mnie bolą mam takie.zmęczone mąż ma 36.6
Margana
A nie masz anemii czasem?Właśnie nie mam ciśnieniomierza w.domu poczekam godzinę jeszcze jak.się.nic.nie.zmieni to.pewnie podjade
Jakim termometrem mierzysz?
Onaszczesliwa2018
Oj szkoda bo jakbyś miała niskie ciśnienie to pewnie osłabienie takie, poczekaj i jak masz się niepokojic to jedź, pewnie lepiej sprawdzićWłaśnie nie mam ciśnieniomierza w.domu poczekam godzinę jeszcze jak.się.nic.nie.zmieni to.pewnie podjade
Margana
Ok. Chyba zwykle najlepsze.Elektrycznym mierzyłam teraz mąż był w aptece kupił zwykły tak mu w aptece doradzili tylko trzeba 5 min czekać ..zaraz zobaczę jaki wynik
A anemii nie masz czasem?
reklama
Podziel się: