reklama
Karla88
Fanka BB :)
Hahahaha dobrze ze nie odwrotnie- ona spalona, ty w kota
@Dortoea. ekstra wieści!
Śmigam coś zjeść a niedługo będę się szykować do BS
Wrzuć relacje i zdjęcia
Karla88
Dziewczyny , orientujecie się jak jest z rozmiarówka w hm? Czytałam że 50 w hm =56 w innych sklepach, tak jest? W końcu się zabieram za wyprawkę , a dziś -11% , to pomyślałam, że zamówie, tylko nie wiem czy 50 czy 56. Podpowiecie?
56 wychodzą większe niż standardowo
Ja mam cała wyprawkę z Hm nie kupowałam nic na rozmiar 50 brałam 56
Wg mnie 56 wypada jak 62. Porównywałam z innymi ciuszkami i faktycznie tak jest więc sama śmiało wzięłam kilka 56, a nawet mam chyba z dwa zestawy 50 (krótki rękaw, spodnie) bo wiem że to na pewno nie będzie za małeDziewczyny , orientujecie się jak jest z rozmiarówka w hm? Czytałam że 50 w hm =56 w innych sklepach, tak jest? W końcu się zabieram za wyprawkę , a dziś -11% , to pomyślałam, że zamówie, tylko nie wiem czy 50 czy 56. Podpowiecie?
Niestety tak. I siara cieknie.Dziewczyny czy Was tez znowu bola i swedza piersi? Juz tak dlugo byl spokoj, a ostatnio znowu robi sie to nie do wytrzymania[emoji53]
Rozmiat nie ma tu znaczenia. Prxy karmieniu tez nie.A ja mimo, że piersi duże ( i same gruczoły też bo nawet gdy ważyłam niewiele to cyc byl) nie mam nic [emoji1] może później będę miała lub dopiero po porodzie
SzczęśliwaCiężarna
Gruczoly też ? może ja nie będę miała pokarmu... Nic mnie nie boli , nic nie swedzi... Nic mi nie wyciekaRozmiat nie ma tu znaczenia. Prxy karmieniu tez nie.
Ja to chyba kupie hm 62[emoji16][emoji16][emoji16]na mojego giganta [emoji23][emoji23][emoji23]Wg mnie 56 wypada jak 62. Porównywałam z innymi ciuszkami i faktycznie tak jest więc sama śmiało wzięłam kilka 56, a nawet mam chyba z dwa zestawy 50 (krótki rękaw, spodnie) bo wiem że to na pewno nie będzie za małe
Przynajmniej będzie Ci go łatwiej chwytać od razuJa to chyba kupie hm 62[emoji16][emoji16][emoji16]na mojego giganta [emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Nie musi nic wyciekac nawet do samego porodu. Na pojawienie sie pokarmu ma wplyw przede wszystkim wydzielana w czasie porodu oksytocyna jak i to, ze piersi sa pobudzane przez przystawiane dziecko. Stąd wieksze trudnosci w karmieniu po cesarkach. Zwłaszcza tych robionych "na zimno".Gruczoly też ? może ja nie będę miała pokarmu... Nic mnie nie boli , nic nie swedzi... Nic mi nie wycieka
Podziel się: