Taaaa[emoji16][emoji16][emoji16]a ta wyprawka co jest gotowa do kosza pójdzie [emoji23][emoji23][emoji23]Przynajmniej będzie Ci go łatwiej chwytać od razu
reklama
Może chociaż raz coś założyTaaaa[emoji16][emoji16][emoji16]a ta wyprawka co jest gotowa do kosza pójdzie [emoji23][emoji23][emoji23]
Spodenki na głowę zamiast czapki a bodziaka na szyję w formie szalika[emoji23][emoji23][emoji23] a z pajacykow zrobię pampersa [emoji23][emoji23][emoji23]Może chociaż raz coś założy
Atak na poważnie jesli rzeczywiście sie tak wielki urodzi to oddam którejś z Was te ciuszki co mam.
Margana
Fanka BB :)
To mi chociaz nic nie cieknie. Ale to swedzenie j3st chwilami nie do zniesienia.Niestety tak. I siara cieknie.
Margana
Haha, no Ty tak[emoji23]Ja to chyba kupie hm 62[emoji16][emoji16][emoji16]na mojego giganta [emoji23][emoji23][emoji23]
Chociaz powiem Ci, ze corka wazyla 4200 i przez chwile nawet w 56 wcgodzila[emoji6]
Ja też tak mam jak Ty. Sucho, nic nie boli, nic nie swędzi, żadnej zmiany. W 1 ciąży też tak miałam, a jak po porodzie mnie zalało mlekiem to myślałam, że wybuchnę i mąż mi na szybko laktator kupował.Gruczoly też ? może ja nie będę miała pokarmu... Nic mnie nie boli , nic nie swedzi... Nic mi nie wycieka
SzczęśliwaCiężarna
Ręczny mam więc może wystarczy [emoji4][emoji4] to jeszcze jest nadzieja, że się rozbuja [emoji1] chociaż teraz mnie nie męczy a to też plusJa też tak mam jak Ty. Sucho, nic nie boli, nic nie swędzi, żadnej zmiany. W 1 ciąży też tak miałam, a jak po porodzie mnie zalało mlekiem to myślałam, że wybuchnę i mąż mi na szybko laktator kupował.
Może nie będzie aż tak źleSpodenki na głowę zamiast czapki a bodziaka na szyję w formie szalika[emoji23][emoji23][emoji23] a z pajacykow zrobię pampersa [emoji23][emoji23][emoji23]
Atak na poważnie jesli rzeczywiście sie tak wielki urodzi to oddam którejś z Was te ciuszki co mam.
Karrrina
A ja to sie boję, że bede miała za duże ubranka. Wiekszosc mam 56, trochę 50, a moja mniejsza teraz ( 34 +5 tc) wazy 1885. Nie wiem czy sie nie zatopi w tych 50tkach.
A co do siary, to mnie wycieka jakoś od 16 tygodnia. Masakra.
A co do siary, to mnie wycieka jakoś od 16 tygodnia. Masakra.
reklama
56 i 62 dzieci takie szybko rosna i nie zdazysz ubrac .moje starszaki urodzily sie die 54 - 56 cmDziewczyny , orientujecie się jak jest z rozmiarówka w hm? Czytałam że 50 w hm =56 w innych sklepach, tak jest? W końcu się zabieram za wyprawkę , a dziś -11% , to pomyślałam, że zamówie, tylko nie wiem czy 50 czy 56. Podpowiecie?
Podziel się: