reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Kurde nie straszcie mnie. Ja będe miała syna i już czuję się fatalnie, to nie wiem co by to było jak bym miała mieć córke :D

Witam się w 34 tygodniu!
Nawet słońce za oknem się pojawia :)
U mnie codziennie słońce i upały choć chciałabym deszcze lub żeby chociaż pochmurno było [emoji1] mój wczoraj wrócił z ryb czerwony na całej buzi.... W mieście był upał a nad jeziorem wiało więc nie czuł tego, że tak daje...

Canpole przy pierwszym dziecku zeszmacily mi sie szybko.Przy dygim zainwestowalam w alles mama ( na stronie producenta czesto dobre promocje ) przynajmnie seksowne
Ale ja te materiałowe to tylko max miesiąc chce używać i tylko po domu czy do spania bo z domu w takim materialowym w życiu bym nie wyszła [emoji1] ja kiedyś to nawet spałam w staniku usztywnianym

Niedługo wyjdzie, że nas świętymi trzeba nazwać tym bardziej, że dzielnie znosimy te narzekania facetów , że kolejna kasa poszla [emoji16][emoji16][emoji16] a my przecież z pełnym poswieceniem własnym wydajemy na Malenstwo (które jakby nie patrzeć jest wspólne więc faceci powinni nam za organizowanie wszystkiego całować ziemię po której stapamy bo mój to by nor miał bladego pojęcia co trzeba kupić... ) [emoji16]

No i to jest właśnie mój tok myślenia...! Na szczęście mój uwielbia zakupy, ti chyba kwestia narodowościowa ;) i ogólnie albo się cieszy jak ja coś kupuje albo w najgorszym wypadku bawię go jak przychodzę z kolejna torba :) chociaż muszę przyznać ze z ciuszków już dawno nic nie kupiłam, teraz zostały nam te grubsze rzeczy- we wt płacimy za wózek i Max we środę zamawiam łóżeczko.

No i to jest właśnie mój tok myślenia...! Na szczęście mój uwielbia zakupy, ti chyba kwestia narodowościowa ;) i ogólnie albo się cieszy jak ja coś kupuje albo w najgorszym wypadku bawię go jak przychodzę z kolejna torba :) chociaż muszę przyznać ze z ciuszków już dawno nic nie kupiłam, teraz zostały nam te grubsze rzeczy- we wt płacimy za wózek i Max we środę zamawiam łóżeczko.
U nas głównie pierdółki typu sol fizjologiczna i poważniejsze typu fotelik do auta, komoda, przewijak, aspirator do nosa, inhalator, materac

Kurde nie straszcie mnie. Ja będe miała syna i już czuję się fatalnie, to nie wiem co by to było jak bym miała mieć córke :D

Witam się w 34 tygodniu!
Nawet słońce za oknem się pojawia :)
Oj my piszemy akurat o sobie. Kazda ciaza inna, kazda kobieta inna. Moze Tobie corka doda skrzydel[emoji3] Albo z drugim stnem bedzie cudownie[emoji3] Nigdy nie wiadomo.

reklama
Witam w 33 tygodniu :) ostatnia wizyta wszystko ok i za 4 tyg ściągamy szwy z szyjki. Mały jest zgrabny, nie grozi nam hipotrofia, po prostu trzyma się 25 centyla :) Torby spakowane, także jakby coś jestem gotowa. Dużo leżę i odpoczywam, nie przez szyjke a bardziej przez kręgosłup. Boli mnie jak chodzę czy się schylam :/

Do góry