Haha, pewnie nie bolalo az tak jak porod[emoji6]
Hahahahah nie chciałam tego pisać [emoji85]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha, pewnie nie bolalo az tak jak porod[emoji6]
Ja jestem mega zajęta jedzeniem. Non stop jem, masakra jakaś. Czy to możliwe, że dostałam uczulenia na truskawki? Nigdy nie miałam, teraz zjadłam pewnie z 0,5kg jak nie lepiej. Kupiłam u takiego Pana u którego zawsze kupuję i warzywa i owoce na targu ale nigdy nic mi nie było
Just zribilam[emoji12][emoji12]
I moje zdanie takie
Dalam parmigiano reggiano bo nie mialam pecorino
Mi smakowalo ale maz woli normalne carbonara [emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 858256
[emoji6]Hahahahah nie chciałam tego pisać [emoji85]
Ja śpię tak mniej więcej od 21-22 do 6 a wczoraj koło 11 myślałam że zasnę na siedząco. Niech ta pogoda i ciśnienie się zmieni.Też to mam śpię od 22 do 6 rano i jeszcze popołudniu mam ochotę na drzemkę
A to jeszcze pracujesz? Do kiedy planujesz?Ja na razie zwalam wszytkie dolegliwości na to, że za dużo pracuję, nie na ciążę
Chciałam powiedzieć, że świadomość śmiertelności czasem pomaga spojrzeć na życie z dystansu i codzienne problemy wydają się głupotami, ale nie zawsze to wystarcza. Miłość do człowieka nie znaczy też, że nie zauważa się jego wad i nie próbuje naprawić aspektów relacji, które są dla nas problematyczne.
Pomocy.... jedzenie mi się już nie mieści, a jeszcze muszę zjeść! Potomek żąda stanowczo, żebym zjadła więcej.
Myśle ze M. Tez by wolał carbonare jakby miał wybierać, ale dla urozmaicenia fajne, co?