reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja jestem mega zajęta jedzeniem. Non stop jem, masakra jakaś. Czy to możliwe, że dostałam uczulenia na truskawki? Nigdy nie miałam, teraz zjadłam pewnie z 0,5kg jak nie lepiej. Kupiłam u takiego Pana u którego zawsze kupuję i warzywa i owoce na targu ale nigdy nic mi nie było

Ale coś ci się dzieje po tych truskawkach..?

Edit: już doczytałam. To może faktycznie jakimś syfem spryskane...

Ostatnia edycja:
Też to mam śpię od 22 do 6 rano i jeszcze popołudniu mam ochotę na drzemkę
Ja śpię tak mniej więcej od 21-22 do 6 a wczoraj koło 11 myślałam że zasnę na siedząco. Niech ta pogoda i ciśnienie się zmieni.

Ja na razie zwalam wszytkie dolegliwości na to, że za dużo pracuję, nie na ciążę :)
A to jeszcze pracujesz? Do kiedy planujesz?

Dzień dobry wszystkim :)

Chciałam powiedzieć, że świadomość śmiertelności czasem pomaga spojrzeć na życie z dystansu i codzienne problemy wydają się głupotami, ale nie zawsze to wystarcza. Miłość do człowieka nie znaczy też, że nie zauważa się jego wad i nie próbuje naprawić aspektów relacji, które są dla nas problematyczne.

Ja bym wiele dala by wrocic zycie mamie

Nie zdajemy sobie sprawy czasem jak ranimy druga osobe zwyklym faktem pyskowaniem lub daj mi spokoj i odejsc

Mam nadz ze z moimi zawsze bede super relacje

Pomocy.... jedzenie mi się już nie mieści, a jeszcze muszę zjeść! Potomek żąda stanowczo, żebym zjadła więcej.

Czwmu musisz [emoji12][emoji12]? Tez jestes syta s in kopie[emoji23][emoji23]moze to nie o jedzenie mu chodziJuz zoladek mamy taki malutki przez dzidzi ... ja czasem jogurt kanapke a uczucie hakbym zjadla konia z kopytami

reklama
Witajcie[emoji3]
Tak, tak. Nie spie o tej porze w sobote[emoji53] I bardzo ubolewam nad tym[emoji20] U mlodej w przedszkolu jest piknik rodzinny i niespodzianka dla mam, wiec szkoda mi zeby nie pojsc, ale tak mi sie nie chce. Mam nadzieje, ze jakos to przetrwam.

Milego dnia wszystkim!

Do góry