reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

U mnie prania, suszenia i prasowania ciuszków Stasia ciąg dalszy. Dobrze, że mama u mnie jest i wszystko ogarnia, bo mnie co raz częściej bolą plecy w odcinku krzyzowo-ledzwiowym. Mam wrażenie, że brzuch poszedł mi jeszcze bardziej do przodu i jestem taka wygięta :/

Co do rozmów z dzieckiem w brzuchu to zarówno ja jak i K. sporo się udzielamy, zaczepiamy go żeby się obudził i kopal. Jakoś tak lubimy to oboje :)

reklama
i chusteczki

@olaaa7 niestety moja nie daje zdjęć :(
Też mam babydream :) hipl też ma fajny skład :)

Ola ale sama mówisz ze trochę głupio samej Ci mówić do brzucha- a to twoja cześć ciała i masz jednak kontakt z dzieckiem od początku... wiec wyobraź sobie jak musi być dziwnie facetowi... M. Pyta mnie jak się czuje, czy mały szaleje, dotyka jak skacze w brzuch ale tez z nim nie rozmawia :)
Mój czasem dotknie ale rzadko, nie pyta też czy mały jest aktywny a pyta jak się czuje tylko wtedy kiedy widzi że jestem jakaś przygaszona albo jak się położę i mniej się odzywam.

@ola, ja sama z brzuchem nie rozmawiam i od P. tego nie wymagam ;) Chłopy to inny mechanizm ;) przyłoży rękę jak mu powiem, że się wierci. Ale jakoś tego od Niego nie wymagam. Ważniejsze jest dla mnie to, że pyta czy się dobrze czuję, czy wszystko w porządku.

załamałam się po dzisiejszym ważeniu :(
A co z ważeniem? Za mało czy za dużo?

Dzięki kochana :* nie wiesz jak dobrze usłyszeć to od kogoś, bo już sobie zaczęłam wmawiać że on jest dla niego taki trochę mniej ważny. Zazdroszcze tym dziewczynom których faceci mają kontakt z brzuszkiem :)
Ja tez. Ale na prawde malo jest takich. Najwazniejsze zeby potem byl ten kontakt[emoji3]

reklama
hej :)
melduje się po wizycie, wszystko ok, Mały waży 1600 i się obrócił :)
Popatrzcie prosze na mój koszyk z apteki, czy mam wszystko bo bym chciała zamówić :p
A po co tabletki dojelitowe? Dla Ciebie cry dziecka? Ja odnosnie tego czy masz wszystko się nie wypowiem bo jak dla mnie masz tam tyle leków, że szok [emoji1][emoji1] ampulki o których nie mam pojęcia ... Zapytam tylko czy nasz wit. D bo to się chyba powinno sulementowac

Do góry