Margana
Fanka BB :)
Ja mam taki po corce Link do: Leżaczek Bujaczek Fotelik Dla Dzieci LEW 3w1Mamuśki pokażcie mi jaki macie/będziecie mieć bujaczek dla maleństwa [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam taki po corce Link do: Leżaczek Bujaczek Fotelik Dla Dzieci LEW 3w1Mamuśki pokażcie mi jaki macie/będziecie mieć bujaczek dla maleństwa [emoji4]
Ja siw juz nie wypowiadam[emoji22]ja się straszni pilnuje z tym co jem a kilogramy idą zostało mi jeszcze 10 tygodni. To co do 20 dobiję zapewne
Tak mam rh - a M ma +. No ostatnio to ciągle coś z tym moczem :/ jak nie bakterie to teraz kryształy...Morfologia ok. W moczu te krysztaly dosc liczne nie bardzo. Ja bym mocz powtorzyla.
A z tymi przeciwcialami to ok. Bo Ty masz rh - tak? To znaczy, ze nie ma ryzyka konfliktu.
Mi tez sie marzylo i piprzednio i teraz. Niestety moge tylko pomarzyc[emoji20] Na prawde te 10kg to idealbie jak na ten etap. Nie przejmuj sie. Ja to do terminu chyba wybuchne.@Margana serio? jakoś mi się dużo wydaje, a zwłaszcza, że jeszcze 10 tygodnie. A marzyło mi się zamknąć w 15
To ja powinnam juz dawno urodzic. Ha to nawet nie bylby jeszcze porod, tylko poronienie[emoji53]ja myslalam, ze sie uda 9- 10 i co... juz rodzic ?
mam nadzieje ,ze wysikam jak Karla jakims cudem
Mamuśki pokażcie mi jaki macie/będziecie mieć bujaczek dla maleństwa [emoji4]